יש פרקים קצרים חדשים!

ailag

New member
יש פרקים קצרים חדשים!

חמישה במספר, שבאים עם הדיוידים של העונה השישית. שתדעו. כל אחד באורך 3-4 דקות, אבל כמו ב time and space מופאט מנצל אותן יפה. הקו המחבר הוא לילה, אז קוראים לסדרה Night and the Doctor. מומלץ לצפות לפי הסדר. ההתרשמות שלי בתגובה, מחמת ספוילרים...

ailag

New member
ו....
לפרקים ולכל מיני עונות

אחלה פרקים :) חוץ מהחמישי - זה עם קרייג - שמשעמם טיכו. אני בד"כ יותר אוהבת את הסגנון של פרקים ארוכים מאשר הסגנון הלא מתחייב הזה בקצרים, אבל הם טובים. יוצא גם שם לשמוע דברים רציניים על הדמויות בצורה שלא שומעים בפרקים הארוכים וזה נחמד. (לא דברים חדשים לצערי.. אבל הם כן מנסים לתת הרגשה שהדמויות משתפות איתנו את מי שהן ולא רק יוצאות להרפתקאות) Rory, SHE'S HAVING AN EMOTION!‎ Priceless. ואוף, הסיפור של ריבר כל כך עצוב. כולל זוג הפרקים שם.. מתסכל אותי (בצורה טובה) כל פעם מחדש זה שהייתי רוצה שלמשל יעלו אותה שוב מתוך הספריה או שיספרו לה מראש שהיא אמורה למות שם ואז היא תוכל להתכונן (גם שם מתאים טסלקטה אם מישהו רוצה לאבד חצי מהצופים שלו עקב שעמום) אבל אז הסיפור שלה יאבד הרבה מהכוח שלו - שכל מה שקורה איתה גם מעצים בשבילנו את הכובד של ה"מוות" שלה בעונה הרביעית.

symptoms

New member
לפרקים ולעונות

השניים עם ריבר שברו את ליבי. האמת שרק השני, אבל ברגע שהיא אמרה שהוא לוקח אותה למגדלים המזמרים יצא לי "או" בלתי רצוני. אבל ריבר זו ריבר, מלפרטטת עם הדוקטור, יורה, ועם המשפט האדיר של we only got ten minutes, get dress so close to the perfect sentence
אני שמחה שיצא לנו לראות שאכן הדוקטור דואג שהלילות של ריבר יהיו מבדרים, ואיך הוא סיפר לה מה לעשות עם היומן (ושזה בכלל יומן), בכלל לראות את ריבר הצעירה עושה את כל הדברים שאנחנו רגילים בפעם הראשונה זה כיף (ספוילרים מישהו?) אבל קצת עצוב לי שהראו את הלילה האחרון של ריבר (אם זה אכן הלילה האחרון) ולו רק בגלל העובדה שזה אומר שהדוקטור של מאט הוא הדוקטור האחרון של ריבר. ולמרות שדעתי בעניין לא יציבה החלטתי סופית שריבר היא הדמות האהובה עלי בטלויזיה
(נכון לעכשיו) רעות

ailag

New member
ז

ריבר תותחית. אלכס קינגסטון נהדרת. (רק שוב, העניין שהזכרתי בעבר.. הדוקטור משקר לה ומשגע אותה כדי לקבוע בשבילה מה לעשות וכו') (זה לא קרה רק איתה אבל זה מפריע) כשהיא אמרה על המגדלים המזמרים זה היה בשבילי כזה קטע שגם מפתיע, וגם איפה שהוא היה ברור שיקרה מתישהו וכאילו צפוי בדיעבד (ספציפית מבחינת ההרגשה ברגע שזה נאמר). קצת כמו הסוף שלה בשביל הדוקטור בסיפור, אני מניחה. אחר כך הראיתי לידיד שפשוט צווח.. :) זה לא הלילה האחרון שלה, אאל"ט, אלא הפעם האחרונה שהם נפגשים. לא שבשבילנו זה כזה הבדל. זה עצוב, אבל מצד שני היו לו 200 שנה בין The God Complex ובין Wedding of River Song אז לפחות יצאו לה הרבה דייטים מזה, גם אם היא פגשה בעיקר צורה אחת של הדוקטור. גם אנשים רגילים פוגשים את בני הזוג שלהם רק בהופעה חיצונית אחת ולאורך פחות מ200 שנה. (אם כי ריבר היא אנושית ובגלל שהיא נראית בגיל דומה כשהיא נכנסת לכלא וכשהיא מתה, סביר להניח שהם לא ממש זכו לחגוג את חתונת הזהב שלהם) וחוץ מזה - עוד חדש - יש גם קונפידנשל. הוא מדבר על שני הפרקים הראשונים בNight and the Doctor ועל הפרקים Space and Time.

limors2

Active member
אני אחכה שהמארז שלי יגיע!

צריך באמת להתחיל לפנות לו מקום במדף.

limors2

Active member
אם אני מובטלת כבר 8 חודשים ועדיין יכולה לקנות

*.........

למעלה