יש פתרון לנשירת שיער??

hila546

New member
יש פתרון לנשירת שיער??

ראיתי פה כמה שאלות בנוגע לזה. מציעים ללכת לרופא סיני? כי הכל תקין אצלי, עשיתי את כל הבדיקות האפשריות והשיער עדין נושר בצורה משוגעת! ואני עוד רוצה שיער ארוך ויפה...

magy

New member
גם לי בשבועות האחרונים

משהו מטורף לחלוטין....... נשירה נוראית

נורקס

New member
מידע על נשירת שיער

(מעתיקה את מה שכתבתי כאן בעבר לגבי נושא זה) אקדים ואומר שהתייעצות באינטרנט אינה תחליף לטיפול. על מנת לקבל טיפול נכון לבעיה את צריכה להיפגש עם מטפל שיראה אותך וישאל הרבה שאלות רלוונטיות (שכאן אולי לא המקום לשאול אותן). לכן אנסה לתת לך מידע כללי על נשירת שיער ובעיקר אצל אצל נשים. נשירת שיער יכולה לנבוע מסיבות רבות: עודף הורמונים גבריים, מתחים, חוסרים תזונתיים שאצל נשים צעירות נגרמים פעמים רבות עקב נטילת גלולות למניעת הריון מדובר בחסרים בויטמינים מסויימים, בחלבון,במינרלים (כמו ברזל,גופרית,אבץ וסיליקה),והאטת זרימת דם לראש שנגרמת כתוצאה מדם עשיר בפסולת,חוסר פעילות גופנית ועישון. כדי לטפל בנשירה יש בראש ובראשונה להרכיב תפריט שיהיה עשיר בויטמינים,מינרלים וחלבון ולהוריד מהתפריט מזון מתועש,מזוקק ועתיר פסולת,ושוב,כדאי לעשות זאת ע"י הנחיה אישית של תזונאי. רצוי לבצע פעילות גופנית (עמידת ראש או הנחת לוח עץ בשיפוע ושכיבה עליו עם הראש למטה, יכולה לעזור לזרימת הדם לקרקפת). רצוי גם לבצע לעיתים קרובות עיסוי לקרקפת באמצעות שמנים מתאימים. ורצוי להמנע מעישון,מתחים וגלולות למניעת הריון . כדאי להמנע מלאסוף את השיער באופן הדוק מידי ולהמנע מלבישת כובעים או סרטים הדוקים מידי. שמנים מתאימים:שמני נשא: זית וחוחובה. שמנים אתריים:רוזמרין,ברוש,גרניום,אקליפטוס. בהצלחה.

ronen552

New member
המלצה

הייתי במקום נחמד שהייתי רוצה להמליץ עליו -עדן טבע מרקט מקום עם מזון בריאות ,טבעוני ואורגני לכולם , ויש שם אנשי מקצוע שיכולים לייעץ תהנו

מחזקת את נורית וגם

אוסיף ואומר שסיבות נוספות שיכולות לגרום לנשירת שיער נובעות ממתח, לחץ וכדומה, ולכן במקרים כאלו, בדיקות דם לא יעידו על חוסרים של מינרלים / ויטמינים ולכאורה הכל יראה בסדר. חשוב לטפל באופן יסודי, טיפול חיצוני הינו משלים ובנוסף לשמנים שהציע נורית, הייתי מוסיפה שמן קיק אשר מסייע בספיחת הפסולת מהקרקפת כמו גם צמח הארניקה. חשוב להמריץ את זרימת הדם לקרקפת על מנת שזקיקי השיער יקבלו הזנה טובה יותר ובמקביל פינוי הפסולת הקיימת חשוב לא פחות. ישנם גם צמחים שפועלים למטרה זו, אבל זה כבר מצריך אבחון מסודר וטיפול קצת יותר יסודי.
רק בריאות, הילה

למעלה