יש פתרון

אלון גל

New member
יש פתרון

והוא להשתחרר סופית לא רק מהמחשבות על סיפוח כלשהו אלא גם מהטרמינולוגיה כמו ``יהודה ושומרון`` - כי אין דבר כזה שם זו המדינה הפלשתינית והמתנחלים כולם צריכים לעזוב את השטחים האלו אחרת לעולם לא תהיה לנו הצדקה להתנגד לזכות השיבה השיבה שלנו לחברון - מצדיקה את השיבה של הפליטים הפלשתינים! מובן? אין יותר אלון שבות אין יותר אריאל - תשכחו מזה הפתרון ההסטורי דורש אומץ ויפה שעה אחת קודם!

resh0

New member
ואולי אתה תוכל להצביע על הקריטריון?

מהם הקריטריונים שעל-פיהם אתה אומר: ``מדינת הפלשתינים``? בעצם, מה לדעתך הקריטריונים שעל-פיהם ניתן לקבוע זכות לריבונות על מ``ר ספציפי על-פני כדה``א??? אם אין לך קריטריונים ברורים והגיוניים, אז לא אראה בך אדם רציני. יש לך???

אלון גל

New member
שאלתך לא טובה

אתה לא בעמדה לקבוע קריטריונים קבל את זה ככה כל שטח שנכבש על ידי ישראל ב 1967 הוא שטח כבוש והשאלה מה לעשות אתו כדי לקבל תוצאות הכי טובות עבורנו התנחלויות למיניהן וכינויים למיניהם לשטחים שנכבשו (``יהודה ושומרון``) הם לא מעשה הגיוני אלא מעשה דתי אין או או יש או שכל או דת וזה בהחלט לא הולך ביחד זו ההתחלה לתשובה שלי ואם תאמץ אותה נוכל להמשיך הלאה אבל אם תאמץ את התפיסה המבולבלת של השרוף או התפיסה המפגרת של חוזליטה ודומיה, חבל על הזמן

resh0

New member
מי כן קובע את הקריטריונים?

שטח כבוש??? האם אתה מכיר מ``ר אחד על-פני כדה``א שאינו מהווה ``שטח כבוש``? מישהו, שכבש ממישהו , שכבש ממישהו........ אולי באנטרטיקה..... קו 67 הוא קו הפסקת אש ואין בו כל זיקה לקביעת זכות לריבונות על שטח. למה דווקא 1967 ???? אתה יודע מה אתה אומר: ``כל שטח שנכבש על-פני כדה``א לפני 1967 , מהווה כיבוש חוקי ורצוי. שטח שנכבש אחרי....אוי ואבוי! האמת היא שאין וגם לעולם לא יהיו קריטריונים מוסכמים שיש בהם כדי להגדיר זכאות לריבונות על שטח!!! אם היו, אז לא היו סכסוכים טריטורייליים בעולם!!! לכן, אין למונח ``שטח כבוש`` כל קשר להסכם מדיני ו/או לזכות על ריבונות. אתה מכנה את אריאל התנחלות, אני מכנה את נצרת התנחלות... אם אתה לא המבולבל, אז תעשה סדר בהגדרות שלך. - מהו שטח כבוש ומה דינו בכל שטח כבוש על-פני כדה``א? - מהם הקריטריונים שעל-פיהם ניתן לקבוע למי הזכות לריבונות על מ``ר ספציפי על-פני כדה``א?

שרוף

New member
אני מכיר את דרך המחשבה שלך

אתה מדבר על שטחים שנכבשו ב67. אם נסכים לרעיון שלך מה יקרה בעתיד? מה עם השטחים שנכבשו ב48 אתה יודע קצת היסטוריה. הצבא המצרי ישב בפאלוג`ה להבנתך גם את השטחים האלו נצטרך בעתיד להחזיר? שהרי אתה כמו הזונה בסיפורי ברנארד שאו שאמר לה טוב הסכמנו על הרעיון עכשיו בואי נתוכח על המחיר. מעבר לכך אתה באמת זונה אתה זונה של הערבים סמרטוט נאלח שלא ברא השטן.

resh0

New member
יש לסייע לאחינו בתהליך ההתפכחות

זה לא יקרה תוך יום אחד, אבל יקח זמן עד שנצליח לבטל את השפעותיה של הפרופגנדה של השמאל המדיני הישראלי, שאין לו דוגמה ו/או אח ורע בכל העולם. בתקופה קשה זאת אנו צריכים לתמוך באחינו ולא להקניט אותם. הצלחנו כבר לשכנע חלק לא מבוטל מהם, נשאר רק קמצוץ של ``גרעין קשה``. כאלו שמדברים על דינם של ``שטחים כבושים``, אך אינם יודעים להגדיר ``שטחים כבושים`` מהם. כאלו שמדברים על ``שלנו`` ו ``שלהם``, אך אינם יכולים להגדיר את הקריטריונים שמבדילים בין אדמות ``שלנו`` לבין אדמות ``שלהם``. זה קשה! אבל אם נתמוך בהם בסוף זה ישתלם! ישנו עוד שימוש שנוכל לעשות בתומכי השמאל המדיני הקיצוני הישראלי: בפעם הבאה שיהיו מהומות, במקום לשלוח שוטרים ובעקבות זה וועדות חקירה, נשלח אותם ש``ידברו איתם שלום`` תחת אש. אני משוכנע כי ``רודפי השלום`` לא יפגעו בהם....

למעלה