יש צבע שאתן לא מתחברות אליו? אני, למשל, לא יכולה לראות את עצמי עם כחול.
Y Yosh Yosh New member 12/10/10 #1 יש צבע שאתן לא מתחברות אליו? אני, למשל, לא יכולה לראות את עצמי עם כחול.
R RUTHIE1 New member 13/10/10 #8 כחול, ירוק, צהוב, כתום כחול וירוק אני אוהבת לראות על אחרות (קרמי בעיקר) אבל על עצמי לא מצליחה...
D danra New member 13/10/10 #9 ../images/Emo262.gif אין כזה ../images/Emo68.gif אפשר לתפוס אותי עם כל דבר, הכל לפי הקריזה. יש גוונים שאני מעדיפה באופן מובהק אבל זה לא הופך את האחרים ללא רצויים...
../images/Emo262.gif אין כזה ../images/Emo68.gif אפשר לתפוס אותי עם כל דבר, הכל לפי הקריזה. יש גוונים שאני מעדיפה באופן מובהק אבל זה לא הופך את האחרים ללא רצויים...
A Angel Of Moon New member 13/10/10 #13 אדומים, ניודים מוזרים אן אני קונה אדום הוא צריך להיות סופר מיוחד עם תת גוון כלשהו, עם שימר מגניב בדרך כלל. אדום עושה לי קונוטוציות לא טובות ואני לא מצליחה להתחבר לזה עליי ולא מתכוונת לכל הניודים, יש ניודים מהממים. במיוחד אני אוהבת את הורדרדים חצי שקופים, הם יוצאים SHEER על הציפורן וזה נותן לה מראה נקי-מטופח. חפרתי!
אדומים, ניודים מוזרים אן אני קונה אדום הוא צריך להיות סופר מיוחד עם תת גוון כלשהו, עם שימר מגניב בדרך כלל. אדום עושה לי קונוטוציות לא טובות ואני לא מצליחה להתחבר לזה עליי ולא מתכוונת לכל הניודים, יש ניודים מהממים. במיוחד אני אוהבת את הורדרדים חצי שקופים, הם יוצאים SHEER על הציפורן וזה נותן לה מראה נקי-מטופח. חפרתי!
נ ניצ ובוב New member 13/10/10 #14 ברור שיש ירוקים , כסף, זהב ,כתום ,צהוב . יש צבעים שמבחינתי יכולים להימרח על הרגליים אבל לא על הידיים.
ברור שיש ירוקים , כסף, זהב ,כתום ,צהוב . יש צבעים שמבחינתי יכולים להימרח על הרגליים אבל לא על הידיים.
א אופה קטנה 75 New member 13/10/10 #15 על הידיים הכל הולך, למרות שאני לא כל כך אוהבת לבן פנינה, כי זה מזכיר לי את דודה שלי מהקיבוץ. על הרגליים - רק ניוד או שקוף עם נצנצים. לדעתי להרבה אנשים יש כפות רגליים מכוערות, ואני מכירה כמה נשים שיש להן אצבעות שנראות כמו גמל שלמה וממש אין צורך להסב את תשומת הלב למפגע הזה.
על הידיים הכל הולך, למרות שאני לא כל כך אוהבת לבן פנינה, כי זה מזכיר לי את דודה שלי מהקיבוץ. על הרגליים - רק ניוד או שקוף עם נצנצים. לדעתי להרבה אנשים יש כפות רגליים מכוערות, ואני מכירה כמה נשים שיש להן אצבעות שנראות כמו גמל שלמה וממש אין צורך להסב את תשומת הלב למפגע הזה.