../images/Emo32.gif
אתמול הלכתי למשו םה במודיעין. הופעות משו. אבל רק בגלל שחברה טובה שלי (רוני,ג'ינג'ית כזאת שבאה איתי פעם ראשונה בחיים לצילומיםםם), מנגנת ושרה להקה. אז באנו לעודד אותה כמו פקאצות. ועשינו שלטים וכאלה. והיה מצחיק. זה היה הופעה של כוכב נולד, אבל לא נשארתי לכוכב נולד (היו פה נינט וגבסו או משו כזה, וכוכב נולד מעניין לי את התחת). חוץ מזה שהתחילו איתי אנשים בכיתה ז' שמגיעים לי עד הברך (ומודעים לזה שאני עולה לכיתה י'...), ועדרי האנשים שרצים וצורחים "הנה נינטטטטטטטטטטט" היה כיף. אוי, שמעו קטע- היו פה להקת אלמנה שחורה (מישהו מכיר? הם נ-ו-ר-א מפחידים ולסולן יש תאמיד תאמיד מכנסי עור מבריקות וצמודות וחולצה צמודה וליפה תלתלים, וכולם שם headbangers כאלה. קיצקץ, כולם עמדו בחלק המרכזי של הבמה, והבמה הייתה גבוההה כזאת והיית רחבה מולה ואז ברזלים שאנשים עומדים שם וקופצים וכאלה. אז הסולן הסתובב ברחבה שליד הברזלים ונתן "כיפים" (
) לאנשים וכאלה. ואני הייתי בצד ימין (אם מסתכלים על הבמה) ונשענתי על הברזלים, ו...די עופפתי לי. לבשתי חולצה כזאת בלי גב. (יש 2 פסים דקים שמחברים את הקדימה של החולצה והאחורה). ואז הוא נעמד מאחורי ושר וצרח כדי שאני אסתכל עליו... (מסתבר.....אני לא שמתי לב. עופפתי קצת. חשבתי על דברים חשובים ברומו של עולם!) ועד הרגשתי משיכת שיער-מישוש ראש כזאת. הייתה לי צמרמורת וכ"כ נבהלתיייייייי! הסתובבתי בקפיצה כזה ואני ראוה אותו שר לידי ומחייך. אז ברחתי לידיד שלי והתחבאתי מאחוריו עד שהסולן הלך. יש להזכיר שהסולן שמן ומוזר ומזיע, אה כן, והוא בן איזה 30, והשירים שלו הזויים (היא קמה, אומרת "איזה יום מוזר" ובולעת 3 כדוריםםםםםם 3 כדורייייייייייייייייייייים!) איזה מפחיד.