יש ציוני בגרויות!!!!! אהההההה

MrJTsGirl

New member
יש ציוני בגרויות!!!!! אהההההה

או מיי גאדדדדד!!!! היום הגיעו הציונים של הבגרויות!!!! קיבלתי סופי 96 בלשון, ותנ"ך 90 סופי... אני מבאוסת מתנ"ך... למי שכן היה בגרויות, כמה קיבלתם?

Justin RuLeZ

New member
אני גם קיבלתיייי!!!

יאאא די איזה ציונים טובים אבל זה לא הסופי זה רק הציונים של הבגרויות הסופי עדיין אין אז ככה: לשון 73 היסטוריה 72 מדעי הטכנולוגיה 80!!! אני כל כך מאושרת חחח

MrJTsGirl

New member
חחח תודה...

ואת הציון הסופי את פשוט תעשי ממוצע עם הציון מגן של ההגשה ואם זה משו וחצי תעגלי כלפי מעלה.... :]

Justin RuLeZ

New member
אהה סבבה טנקס..!!!

מה רק את ואני עשינו בגרויות השנה?לאיזה כיתה את עולה?

QAF Fan Block

New member
כן..........גם אני קיבלתי ציונים...

אבל הם לא משהו... נלך מהטוב לרע: ערבית-קל-89 ערבית-קשה-83 סוציולוגיה-79 הסטוריה(סיימתי!!)-68 לא נורא......אני אגיש ערעור

ערבית?!!?!?!!?!?!?!../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

יש בגרות בערבית??!?!?!?!?!?!?!?!???????!.!?!?1?
או שזה לא חובה!

MrJTsGirl

New member
חחח גמלנו יש מגמת ערבית

אבל אני בחרתי במגמת פיזיקה... ואני עולה לכיתה י"א... אני כל כך מחכה ללימודים גאאאאאאאאאד!!!

בטח שאת מחכה!

נשארה לך שנה (לא כולל זאתי ) ללמוד ואז זהו! אוף יש ללמוד עוד 3 שנים לא כולל השנה הזאתי
ואז בגרויות וכל החרא הזה ואני מפחדת

Justin RuLeZ

New member
גם אני עולה לכיתה יא'

ואני מזה לא מצפה ללמוד אני לא מתגעגעת בכלל ללימודים!!!! מזה נהנתי בחופש הזה חבל על הזמןןןן!!!! ומותק אין לך מה לדאוג זה ממש לא מפחיד זה כמו מבחנים רגילים שיש לך בכל מחצית פשוט בזה המורים המפגרים האלה מלחיצים יותר...!!!!

אבל יש המון חומר ללמוד

ולא סתם חומר,חומר קשה!!!! ואני כל השנים האלו פעם אחת לא ישבתי והיתכוננתי לבמחן! בחיים לא אני פשוט זוכרת הכל אני צריכה לקרא את החומר וזהו אני יודעת אבל בבגרויות אי אפשר ככה צריך לשבת ללמוד ואני לא יודעת אפילו איך לומדים למבחן חחחח

MrJTsGirl

New member
חחח זה לא כזה נכון...

סתם מפחידים אתכם... זה לא כזה נכון... נכון שיש יותר חומר וצריך להשקיע יותר אבל זה לא היסטרי הבגרויות הם יותר קלים מהמגנים ומהמבחנים... יהיה בסדר אם כולם עברו את זה גם אתם תעברו!!!

Justin RuLeZ

New member
נכון ד"א שמת לב שהשנה זה שיא

כי יותר ממליון ילדים עברו את הבגרויות!וזה אפעם לא קרה..

למעלה