יש ציוני בגרויות.

מסטולון

New member
יש ציוני בגרויות.

לא נושא הפורום, אבל קשור מאוד להרבה מהמועמדים פה. ובכך שאני קיבלתי את הציונים שלי וכרגע נמצא מעל הסכם בבן גוריון, אני מקווה שזה יחתום את הקבלה שלי לשם כעתודאי. הציונים הסופיים שלי: אזרחות 1 - 90 היסטוריה 2 -89 חיבור ולשון 2 - 88 תנ"ך 2 - 84 ספרות 2 - 84 אנגלית 5 - 97 מתמטיקה 5 - 99 כימיה 5 - 96 פיזיקה 5 - 99. והממוצע שלי הוא 109.83. זה הלינק: https://meyda.education.gov.il/tsiyuney_bagrut/

יופי של ציונים../images/Emo70.gif

כל הכבוד, והמון בהצלחה

dorin276

New member
../images/Emo49.gif

כבוד! ציונים מרשימים ביותר!! אז אתה איתנו בבירת הנגב לפחות ב-7 השנים הקרובות, אני משערת...

asiuta

New member
מזל טוב!!! ../images/Emo65.gif

דרך אגב מה קורה עם ירושלים?

itsish

New member
מחכים בסבלנות

המרק"ם שלי רק בספטמבר...אז בנתיים מחכים

alice miau

New member
גם אני, גם אני!

עשיתי הרחבה של ספרות ותנ"ך. ב-3 יחידות ספרות הוצאתי 94. ב- 3 יחידות תנ"ך הוצאתי 93. אני חושבת ברצינות לערער, כי: באחת היחידות בתנ"ך, אני די בטוחה שנעשתה שם טעות, ובעצם הציון הסופי צריך להיות 96. בספרות קיוויתי ל- 97-98, הייתה לי בחינה ממש מעולה (לדעתי לפחות, חחח). נראה לכם קטנוני לערער על ציונים כאלו?

מסטולון

New member
בתור מועמדים לרפואה,

כשכל נקודה חשובה, אז שום דבר לא קטנוני. אני לא חושב שיש לך מה להפסיד.

alice miau

New member
אני אחדד:

אני כמובן יודעת שכל נקודה חשובה. השאלה היא האם בוחן שמקבל מבחן כמו שלי לבדיקה חוזרת, ולא יודע עד כמה כל נקודה חשובה לי, לא יהיה מושפע מה"קטנוניות" שלי לרעה? לערער על 93 או 94, בעיני כל אדם "נורמלי", נראה די מגוחך, לא?

nitzan111

New member
אני לא בטוחה שכדאי לך

זה יכול לפגוע בציון באותה מידה שזה יכול להעלות אותו.

אני לא בטוחה שיתנו לך לערער

בתיכון שלי לפחות, אם המורים לא מוצאים סיבה לערעור שיכולה להעלות את הציון בעשר נקודות לפחות, הם לא מעבירים את הערעור הלאה.

alice miau

New member
כן, שמעתי על זה היום בבוקר ../images/Emo10.gif

שזה נורא מבאס, כי אחת היחידות בתנ"ך- אני בטוחה ב- 100% שנעשתה שם טעות, ומגיע לי בעצם 96 ולא 93. (ביחידה עצמה הציון הוא 90, ומגיע לי בה 97-98, היא הלכה לי הכי טוב בכל המבחן. במקום להוריד לי 2 נקודות מתוך 10, על טעות קטנה וחלקית, כנראה הורידו לי את כל ה- 10 ששווה אותו סעיף) אני אבדוק מה אפשר לעשות עם זה, אולי בכל זאת...

nitzan111

New member
הנה שלי../images/Emo26.gif

את חיבור הרסתי, אבל ידעתי שהלך לי גרוע... לא הספקתי לפסק כמעט, כי כל הבחינה הייתי עסוקה בלהיות בהיסטריה....
אבל לא נורא, לא ציפיתי לכאלה ציונים...

וואו, כל הכבוד../images/Emo70.gif

עזבי אותך מחיבור. מה משנה עכשיו היחידה הקטנה הזאת עם המאיות שיש לך

למעלה