יש קטגוריית משקל יותר יוקרתית מאחרות בUFC ?

AmitNHB

New member
האם אתה מתכוון ליוקרה בין המחלקות השונות

ב UFC או האם ישנה מחלקה מחוץ ל UFC שהיא נחשבת יוקרתית יותר ממחלקה כלשהיא ב UFC ? התשובה לשאלה השנייה היא שלא אלא אם כן אנחנו מדברים על קטגוריות שפשוט לא קיימות ב UFC (סופר כבד, נשים...) בקשר לשאלה הראשונה זה נושא לדיון ותקבל תשובות שונות. LHW הייתה במשך שנים מחלקת הדגל של הארגון והמחלקה שסיפקה את הקרבות ואת הכוכבים ששמו את הארגון על המפה. ל HW יש את הכבוד שיש למחלקה שהיא המחלקה הבכירה מבחינת משקל, המחלקה שאילו לא היו מחלקות כלל, האלוף שלה היה, כך אתה נוטה להאמין, האלוף היחיד. הבעיה היא ש HW ב UFC וב MMA בפרט ידעה שנים פשוט נוראיות מבחינת איכות ואת ההוכחה הכי טובה לאיכות של סילבייה וארלובסקי קיבלנו כאשר רנדי קוטור חזר לאחר שהופרש ב LHW לנצח את אלוף ה HW ולזכות בתואר. גם בפרייד את אחד הקרבות הקשים ביותר שהיו לפידור, קרב שיש הטוענים שבכלל היה צריך להפסיד, הוא קיבל מ LHW (ארונה) וכידוע הפסיד גם לדן הנדרסון. WW זוהי מחלקה שתמיד הייתה איכותית וה UFC תמיד הצליחו לקבץ את כל הכישרון בעולם (כמעט) למחלקה שלהם. יש שיגידו שזו המחלרה הכי איכותית היום אבל לדעתי היא רק במקום השני לאחר LW, מחלקה כ"כ איכותית שאפילו ה UFב לא מצליחים לשמור את כל הכשרון אצלהם ותמיד היו לפחות עוד מחלקת LW אחת איכותית לצדם (פרייד, סטרייקפורס, WEC ואפילו בלטור) MW זו תעלומה. בין LHW ל WW לא היתי מצפה שבמשך כ"כ הרבה זמן לא תיהיה מחלקה איכותית אבל איך שהוא זה קרה. אולי בגלל הדומיננטיות של אנדרסון סילבה לוחמים מעדיפים להישאר למעלה או למטה, לא ברור... בכל אופן אם אני צריך לדרג היום אני מדרג כך: LW WW LHW MW HW זהו לא דירוג המצביע בהכרח על האלוף הכי טוב P4P, אלא על המחלקה שאני חושב שהכי קשה להתקדם בה בגלל איכות התחרות. לא כללתי כאן מחלקות מתחת ל LW כי הן צעירות מידי לטעמי. אם אתה שואל על כל ה"זמנים" אהיה חייבלשנות את השלישיה העליונה ל: LHW WW LW בגלל ש LW נעדה שנים רבות מה UFC ובשל שנות הקסם של LHW.

FrecCo

Active member
רק תיקון קל עמית

ה"כמעט" הפסד של פידור לארונה היה בכלל בRINGS ולא בפרייד, מבט מהיר על הרקורד של פידור מראה שזה היה סה"כ קרב הMMA הרביעי של פידור- כמעט שנתיים לפני שהגיע לפרייד, והכי חשוב לציין לגבי הקרב הזה זה שהחוקים שם היו ממש מגבילים, אגרופים לפנים על הקרקע היו אסורים ואני לא בטוח שאפילו בעמידה הכל היה מותר, כך שזה לא ממש היה נטו MMA. זה שארונה היה מנצח בזמנו את פידור בקרב גראפלינג זה די ברור, ארונה הוא שחורה חזקה מאוד בBJJ ומה שהיה שם בין פידור וארונה היה בעיקר גראפלינג. עם כל זאת ובתור פאנבוי של פידור חייב להודות שלדעתי היה שם ניצחון די ברור לארונה...

mbenyaacov

New member
כתוב היטב.

יש לי הרגשה שנכון להיום ה- LHV בדרך להדרדרות מהירה. יהיו לנו שניים-שלושה קרבות וזהו זה. המחלקה תנעל (אולי אז ישכנעו את לומברד לנסות במשקל אחד למעלה)

דרור1977

New member
תודה על התשובה המפורטת

לפי דעתי כל שלושת הקטגויות האמצעיות די נעולות ע"י מחזיקי תארים חזקים

צחי נ

New member
HW ללא ספק

ללא קשר לאיכות ועומק הלוחמים בקטגוריה איך אמר גונזגה אנשים גדולים,כפפות קטנות מישהו הולך ליפול
יש לי תחושה שהארוע הקרוב קינג קונג נגד גונדזילה יביא הכי הרבה PPV השנה וזה אומר הכל

BeniTaz

New member
ברור שזה יביא הכי הרבה קניות

בגלל לסנר, לא בגלל שום דבר אחר. עוד פופולרי לפני הכניסה ל-mma.

yair_bar

New member
מנהל
יכלו להביא יותר. הם לא בונים מספיק הייפ לקראת

הקרב. זה מחרפן אותי

למעלה