יש קטעים חדשים באתר XENA2010

xenafan

New member
יש קטעים חדשים באתר XENA2010

לצערי אני עדיין לא מצליחה להוריד אותם אבל הם אמורים להיות בסדר ואולי מישהו מכם יוכל להוריד? יש לי את ארבעת הקטעים הראשונים אבל אני לא מצליחה להוריד אף אחד מהאחרים. ועכשיו, כדי לעצבן ממש הדף לא עולה לי וב-YAHOO טוענים שייקח שעה לתקן את זה (כבר חמש שעות!!!). נסו ותגידו לי אם אתם מצליחים. אני מנסה כבר יומיים רצופים! http://www.geocities.com/Hollywood/Hills/2275/XenaMultimedia.html עדי

*neta*

New member
לי זה עובד..

לוקח לזה נצח להטען, אבל זה עובד...

xenafan

New member
אני לא יכולה אפילו להיכנס לדף ה-1

את יכולה לשלוח לי את הADDRESS של הדף השני שבו יש את הקטעים 4,5,6? עדי

shanyz

New member
נטע את הצלחת???

אני לא הצלחתי אז, בעצם אף אחד לא הצליח!:) יש! אני הולכת להוריד אני מקווה שזה יצליח לי הפעם!!

shanyz

New member
אוף!

הצלחתי להוריד אבל זה לא פותח לי את זה..

*neta*

New member
אני לא ניסיתי להוריד את כולם..

רק 2 חלקים והצלחתי, שני אם את לא מצליחה לראות כנראה שחסר לך קודק, ניסית לראות את זה בwindows media player? והנה הכתובת לחלקים 4,5,6.

shanyz

New member
מממ...

כן ניסיתי לראות בוינדואוס מדיה פלייר וזה לא נותן לי לפתוח.. איזה קודק צריך להוריד? אוף..

xenafan

New member
אני לא מאמינה שזה מוריד לכם

גם אני רוצה!!! ד"א: אני רואה את ארבעת הקטעים הראשונים בWMP בלי בעיה. התוכנה לא אומרת לך איזה קודק את צריכה בכדי לראות? נסי לראות בREALPLAYER או בQUICK TIME או ב BSPLAYER ... מקווה שיעבוד לך כי הקטעים הראשונים מצחיקים. לוסי בוכה שהיא תצטרך לשחק בשלג, רוחות וערפל ואז רוב אומר לה "לא רשמו שם גשם?" ואז היא 'בוכה': שלג, רוח, ערפל ועכשיו גשם? הייתם יכולים לעשות את זה יותר קשה לשחקניות?.. מצחיקה עדי

shanyz

New member
חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אני אנסה לראות בתוכנות אחרות! תחזיקו לי אצבעות1

shanyz

New member
אוקי הצלחתי לראות את החלק הראשון

ואת החלק החמישי:( את השאר לא הצלחתי..

xenafan

New member
אני אשלח לך את חלקים 2,3,4

אם תשלחי לי את החמישי? :) עדי

shiri_b

New member
אני הורדתי תא ה2 וה8

את ה1 לא הצלחתי ולא היה לי כוח להמשיך לנסות...!

shanyz

New member
ממהההה מממההההה?????

אבל אבל אבל.. רשום שם שיש רק 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני רוצה את כל ה-18!!! אביב!!! את שולחת לי הכככככככככככככככככככככל
טוב? תודה!!
חיחיחי

למעלה