יש! קיבלנו אישור של ה-IRB!

יש! קיבלנו אישור של ה-IRB!

למחקר שלנו. ה-IRB הוא המקבילה של "ועדת הלסינקי" (ובטח יש ועדות כאלה גם לניסויים הקשורים לנבדקים אנושיים גם במדעי החברה, אלא שאני לא מכירה את שמם). זה אומר שמעכשיו המחקר שאני חתומה עליו כ-co-investigator (לא יכולה להיות PI כי אני רק סטודנטית) ועבדתי עליו כמה חודשים יתפוס תאוצה, ובעיקר אומר שהקיץ הזה יהיה צפוף, אבל מהסוג הטוב של הצפיפות

איזה יופי. ברכות ../images/Emo106.gif

זה אומר שיהיה הרבה פלפל בקיץ האנגלי הזה.....
בהצלחה

אני חושבת שהגיע הזמן להחליף ניק...

בהתחשב בעובדה שכל קשר ביני לבין אנגליה הוא מקרי ביותר (ממש לא אוהבת את הממלכה המאוחדת, יסלחו לי כל אוהביה). זה ניק היסטורי שאולי הגיע הזמן להפרד ממנו... הקיץ שלי יהיה חם, לח ועתיר בייסבול (הילדים מתים על זה
). אמריקאי למהדרין.

מזל טוב

וטוב שהסברת מה זה. לא היה לי מושג. שיהיה קיץ צפוף ומוצלח עד מאוד.

22ק ו ס ם

New member
IRB קיים גם במדעי החברה

כל מחקר שנעשה באוניברסיטה אמריקאית מחויב לאישור הזה כמעט תמיד. יש עליו המון ביקורות לאחרונה ואני בטוח שאחרי שעברת את הוועדה המחקר עצמו יהיה קלי קלות.

הכוונה שלי היתה למדע"ח בארץ

אין לי מושג איך קוראים לוועדה הזו בארץ (למעט הלסינקי, שאני מכירה מתחום הרפואה). כמובן שבארה"ב חייבים לעבור את אותה ועדה גם במדעי החברה - המחקר שלנו ממוקם בתחום הזה, ומשום כך נדרשנו לאישור ה-IRB.

מאי261

New member
כל הכבוד! אני ממתינה לשלי...

אני במדעי החברה פרופר - אבל כל מחקר עם human subjects דורש אישור, והועדה אצלנו מחמירה ביותר לפי הסיפורים. הודיעו לי שביום שישי היה דיון בבקשה שלי, נראה מה יהיה....

בהצלחה!

התהליך הזה כה מתיש, עד שכשמגיעים לאישור הלשון בחוץ ואין כח להתחיל את המחקר...

למעלה