יש קניות ולא רק אצל פרוק

יש קניות ולא רק אצל פרוק

ישראלים רבים שנמצאים במיין בזר,ניו דלהי, עורכים קניות של מעילים/מצעים/בדים/כל מיני אצל פרוק הידוע. אני קניתי אצלו מעיל עור ולאחר מספר ימים לקח אותי המארח המקומי לשוק בשם SAROJINI NAGAR MARKET השוק היה צפוץ להפליא וניתן למצוא בו המון סוגי סחורה. מצאתי שם את אותו המעיל בחצי מחיר במדיוק (ואני מתכוון חצי עד לרמת השקל). וזה עוד לפני המיקוח. כתובת חנות המעילים: TRENDS SHOP NO. 128 SAROJINI NAGAR MARKET TEL. 6110682

תודה רבה לך... טוב לדעת

מעניין איך לא שמעתי עליו.... אותי למען האמת לא עיניין כל כך כל הקטע של מעילי העור הזולים... אבל תמיד טוב לדעת... ועדיין כמעט כל הישראלים שפגשתי שם המליצו רק על פרוק הוא אימפרייה שם במיין באזר... דרך אגב מה המחיר (ברופי) ששילמת עליו??? ברי

אז ככה:

אצל פרוק שילמתי 2500 רופיות תמימות ובאותו שוק בדלהי שילמתי 1250 על מעיל זהה (תמיד יש למי להביא בארץ). וזה אחרי הבטחה מפרוק ש"אחי, אתה מקבל את המחיר הכי טוב"...

אוישש אל תגיד לי שהאמנת לזה.....

אוךךך הם "כובשים כל אחד" כל ישראלי שאומרים לו ת´משפט הזה בעיברית (אל תיקח את זה בהכללה) ישר מתלהב.. כמו בווראנסי יש את ההוא לא זוכר איך קוראים לו מוכר מצעים מסאטן ממש בזול מדבר איתך עיברית ממש כמו אבשלום קור ויש את הילד הקטן דני שובבני... הם יחד מדברים איתך עיברית אחי ומה המצב ובלה בלה בלה ואז כרגיל המשפט המפורסם "זה הכי זול אח שלי תשאל את כולם כל הישראלים קונים אצלי" לפעמים Zה באמת זול ולפעמים זה לא אבל אי אפשר להאשים אותם הם רוצים למכור ברור שהם יגידו שזה זול זה כמו שתלך לחברת סוני ותשאל אותם איזו חברה הכי טובה יש לטלוויזיות . בכל מקרה תודה רבה לך על המידע למדנו עוד משהו... ברי

למעלה