יש קצת מידע על עתיד הסדרה ??? האם יש מידע כמה פרקים יש בסדרה .? מה השמועות על מה שהולך להיות ?
R roni233 New member 7/2/04 #1 יש קצת מידע על עתיד הסדרה ???../images/Emo35.gif האם יש מידע כמה פרקים יש בסדרה .? מה השמועות על מה שהולך להיות ?
יש קצת מידע על עתיד הסדרה ???../images/Emo35.gif האם יש מידע כמה פרקים יש בסדרה .? מה השמועות על מה שהולך להיות ?
G gargamich New member 9/2/04 #2 בסדרה יש 40 פרקים אבל אין שום ספויילרים על סוף הסדרה! גם אני מת לדעת! מייייייייייייייייך וגם ה- של מייייייייייייייייך
בסדרה יש 40 פרקים אבל אין שום ספויילרים על סוף הסדרה! גם אני מת לדעת! מייייייייייייייייך וגם ה- של מייייייייייייייייך
L LeAnNe New member 9/2/04 #3 למה אין לאנשים סבלנות?../images/Emo182.gif../images/Emo62.gif יותר כיף לראות את זה בלי לדעת מה הולך לקרות..(לפחות בעיניי)
למה אין לאנשים סבלנות?../images/Emo182.gif../images/Emo62.gif יותר כיף לראות את זה בלי לדעת מה הולך לקרות..(לפחות בעיניי)
G gargamich New member 9/2/04 #4 לא שאין לי סבלנות... ../images/Emo94.gif פשוט שאני מאלו שמתים על ספויילרים! אין לזה קשר לסבלנות... מייייייייייייייייייייייייייייייייייייך
לא שאין לי סבלנות... ../images/Emo94.gif פשוט שאני מאלו שמתים על ספויילרים! אין לזה קשר לסבלנות... מייייייייייייייייייייייייייייייייייייך