יש -ראינו דופק

orly_lucky

New member
יש -ראינו דופק ../images/Emo62.gif ../images/Emo62.gif ../images/Emo62.gif

כבר דימיינתי איך אני מודיעה על הצטרפותי הרשמית לפורום, אך הבוקר נפתח די טראומתי, התעוררתי וכמעט קיבלתי התקף לב למראה הפרשה קלה חומה, לא טפטוף אלא בניגוב נשאר קצת ... (סליחה על התיאורים הפלסטיים) אבל כבר ראיתי שחור בעיניים... שמתי פד ענק בציפיה לגרוע ביותר והגעתי לUS בהרגשה ממש רעה. אבל מה, הופתעתי וכמעט בכיתי מרוב התרגשות, נראה עובר מתאים לגודלו (שבוע 6.6) והדופק על המסך שבר את ליבי (אני מאוהבת....) ולא נראה דימום או משהו חריג. הרופא אמר שכל עוד זה לא הופך לדימום אלא רק הפרשה קלה אין חשש, מה גם שאני עם קלקסן (נגד קרישת דם) מה שהופך אותי לרגישה יותר לדימומים. בקיצור למרות זאת לחוצה ומפחדת נורא, האם מישהי חוותה, מכירה???? אגב, יש לי ילד בן 4.5 מהריון תקין לחלוטין ללא טיפה אפילו, בגלל זה אני חדשה בענין הפרשה/דימום בהריון. תודה וסליחה על המגילה

limi m

New member
דוקא כתבת יחסית מעט...../images/Emo8.gif

כנראה לא הספקת עוד לראות את המגילות שאני כותבת... אין לי מושג לגבי הדימום, לא חוויתי, אבל אני מאחלת לך שהמצב באמת יהיה טוב... טוב לראות אותך פה ואני שמחה שהכל תקין בנתיים בהצלחה והריון קל ומשעמם!

יופי , נפלא , מי-צוין !!!../images/Emo106.gif

שמחה איתך על המראה שנגלה לעינייך ב-us ועל כך שהכל בסדר. הרגשה אדירה - אני זוכרת אותה. שרק ימשיך טוב - אמן.

nam

New member
אני חוויתי ביום שישי האחרון

הפרשה חומה, אבל זה בטח לא מעודד אותך אחרי הדימומים שעברתי. לעומת זאת את עודדת אותי במה שכתבת ואני רואה שיש לי סיכוי לראות דופק, ומחר הבדיקה שלי. נראה לי שאנחנו ממש יחד מבחינת זמני ההריון. אז- מזל טוב על הדופק, ומקווה שזו תיהיה החרדה האחרונה שתחווי בהריון הזה.

יופי יופי יופי ../images/Emo45.gif ולגבי ההכתמות

אני סבלתי מהן עד שבוע 19 ככה פעם בשבוע סימנון קטן. בדקו אותי המון וקבילתי חיזוקים אבל ההריון היה לגמרי תקין. ככל הנראה הדם הגיע מצוואר הרחם הרגיש וברגע שעשו לי בדיקת PAP בשבוע 19 ואז הצוואר דימם והרבה (דבר שלא קשור בכלל להריון ולא פוגע בו) זה הפסיק! בקיצור, יכולות להיות הכתמות ודימומים שמקורם לא קשור להריון ולא פפוגע בו ואין כלל מה לדאוג. שיהיה בהצלחה
שירלי.

חן123

New member
מזל טוב לרגל הדופק!

הפרשות ודימומיםקוראים די הרבה בתחילת ההריון (מנסיון) ובהחלט אינם מעידים בהכרח על הפלה. אל תלחצי, נטרא נורמלי בהצלחה בהמשך חן

orly_lucky

New member
תודה על העידודים ../images/Emo24.gif

אני חושבת שזה גם הפסיק בינתיים... מקווה לעבור את השבוע בקלות, כל יום מקדם למטרה... מתי אפשר כבר להרגיש שהכל בשליטה??????? מתי אפשר להפסיק עם החרדות האלה????

annas

New member
שמחה על הדופק והלוואי וימשיך בטוב../images/Emo20.gif

טילי2

New member
אורלי לא להתרגש גם לי היו דימומים

סביב שבוע זה הן בהריון הראשון והן עכשיו. נחים כמה ימים ומקבלים תמיכה של פוגסטרון מוגברת ובדרך כלל זה עוזר.

שיהיה בשעה טובה../images/Emo57.gif

גם לי בתחילת ההריון היה דימום... לילה שלם שכבתי במיטה, ברגלים מורמות ובכיתי... אבל זה עבר. המשך הריון קל ומוצלח - והעיקר.... בריא.

למעלה