יש!!!! רוק עצמאות מגיע בצעדי ענק!!!

dilan angel

New member
בטוחה?

כי ביו זו מגמה ייחודית ולא יתנו לי בחיים לעבור לעיוני שם... מישהו ניסה את זה כבר? אם זה מצליח לך תודיעי לי

PinkViolet

New member
משוכנעת

כשבאתי להירשם אמרו לי.. נתנו לי את המספר של הפקס והכל, ואמרו לי שיעבירו אותי בקלות..

cobainos

New member
לא רוצה להתערב לכן חס וחלילה

אבל אולי תנסו קודם את הביו?תהיו קצת...לא תאהבו-תעברו יש אנשים במגמה הזאת שנהנים שם...אני לא יודע ואין לי מושג אבל אני רואה מבחוץ.

במחזור שלי

רוב האנשים לא נהנו שם וגם בסוף לא עשו את כל היחידות. בקשר למעבר אלי התקשרו בחופש הגדול ואמרו לי שיש ביקוש גדול למגמה ומאחר שהבינו שאני לא מעוניינת אין שום בעיה לשבץ אותי למגמה אחרת ובכך לפנות מקום. סתם ככה אני יכולה לספר לכם שנכנסתי למדעית רגילה אבל גם שם החיים לא קלים אז סיימתי בפסיכולוגיה-סוציולוגיה. ואם עדיין מחייבים שם לקחת שני מוגברים ולא מתחשק לכם, תכשלו באחד ותתעקשו לצאת. ואם ממש לא בא לכם על כלום, תעשו אקסטרני. במבט לאחור אני מצטערת שלא עשיתי את זה. אני לא באה לומר פה שתזרקו את הלימודים, למי שיש את הרצון אז בכיף, כמה שיותר יחידות, להיות חנון זה בסוף משתלם
אבל כשלבן-אדם אין את הסבלנות ללימודים חבל על התסכול, זה יכול לבוא גם יותר מאוחר.

dilan angel

New member
אמממ

נראה לי שאני קודם אנסה את הביו כאילו קל לי בלימודים אני יודעת שיהיה לי קשה שם(בכל מגמה לא קל) אבל יש לי תחת לשבת וללמוד יש כאלה שאומרים שהם ממש סובלים שם ויש כאלה שאומרים שזה שטויות אוףף
אני כבר לא יודעת מה לחשובבב מצד אחד מפחידים אותי עם המגמה הזאת ומצד שני אומרים שזה סבבה ולא כזה ביג דיל עע

PinkViolet

New member
כעע.. חופשי

כמו שחלק אמרו לי ללכת לגימנסיה וחלק לעמית ובסוף פשוט עשיתי מה שרציתי מההתחלה - לגימנסיה :) לודעת.. נראה לי קצת קשה הביו.. ויותר מקשה - אם בכיתה ט' אני סובלת מ-35 שעות בשבוע, אני לא רוצה לדעת מה יהיה בביו עם 45 או יותר שעות בשבוע.. בעעע

../images/Emo26.gif../images/Emo66.gif

יש לי כמה חברים טובים בביו בעמית, והם לא כאלה חרשנים רציניים, שכל היום רק יושבים וחורשים. יש להם הרבה זמן לעשות מה שהם רוצים אחרי הצהריים, וגם הציונים שלהם די גבוהים. ד"א, הם ואני ביוד. לא כ"כ קשה שם. גם אני במגמה מדעית, בבית ספר אחר, ואני לומדת אפילו יותר שעות מהם, וגם יש לי זמן. בהתחלה זה קשה כשיש קצת לחץ, אבל מתרגלים. חוץ מזה, שיש לחץ בכל מגמה.

cobainos

New member
אז במחזור שלי זה שונה

רוב החבר'ה שם נהנים...יש להם הווי חברתי(הם קצת נבדלים מהשכבה אבל זה לא חייב להיות ככה וזה לא כולם) והם די מצליחים... חוץ מזה מדעית רגילה זה לא כזה קשה,ואפשר לפרוש ממקצוע אחד כל עוד יש לך מקצוע של 5 יח"ל שלמות ביד. למה להצטער שלא עשית אקסטרני?זה סתם מסריח,המון כסף ואין לך את היתרון של ציון מגן.

DrKasperrrr

New member
~קיר קמט~ ~לא קשור~

אתה יכול להעלות תמונה שלך? אני מהגימנסיה ואין לי מושג מי אתה

SupeRonit

New member
קיר קמט היקר-בגללך כבר אין לי שערות

זו לא פעם ראשונה שאני מורידה בפנייך את הכובע,מה שמותיר אותי ללא שערות..אכן הכנעת אותי במסרים ואני לא מסתלבטת-מישהו יכול להגיד לי איפה זה העמית עמל (יש לי שם פגישה עם צפרדע-אני אתן לה
ואולי היא תהפוך לנסיך)

קיר קמט

New member
פעעעעעע

לצחוק עכשיו או אחר כך? אבל לא איכפת לצפרדע הזאת כאן. את יודעת איפה מרכז בן גוריון? איפה שספגטים ופולה?

PinkViolet

New member
לא יותר קל

לכוון אותה דרך הקאנטרי?? אם היא יודעת איפה הקאנטרי היא תדע כבר איפה העמית

קיר קמט

New member
אוך

את יודעת איפה מרכז רוטשילד? או איפה התחנה המרכזית החדשה? או התחנה המרכזית הישנה? נלך מרחוק..

למעלה