מעניין, ראשית אתה קובע שיש טעם מיוחד...
באפיה בתנור כלומר יש לך נסיון ומצד שני אתה מבקש מתכון?.
אז זה ממש לא נכון שאפיה בתנור נותנת טעם מיוחד לאורז,
הכל תלוי בתיבול ובתוספות כי אפיה בשקית כמוה כבישול לכל
דבר וגם בבישול אורז רגיל בסיר ישכל מיני שיטות להשביח את
התבשיל.
תכניס את האורז לשקית קוקי עם 25% פחות מים מבישול רגיל,
תוסיף ירקות - אם הם ירקות קשים יש לעשות חצי בישול ולהוסיף,
תבל לפי הבנתך וסגור את שקית והנח על תבנית כל שהיא.
תכניס לתנור שחומם ל-160 מעלות ותאפה עד שכל המים
נספגו באורז.
אפשר גם עם חלקי עוף שטוגנו מעט או קציצות מטוגנות/לא מטוגנות.