יש רעיון, למדנו אותו ו...

יש רעיון, למדנו אותו ו...

עכשיו אחרי שיש לנו רעיון, אנחנו לא יודעים, אם ישתלם לנו, איך מחשבים סיכון? אנחנו רוצים לפתוח דוכן בקניון. האם המצב מתאים בכלל ליוזמות קטנות? בעבר (2000) הקמנו דוכנים בקניון ומכרנו עוגות, היה טוב מאוד. איך יודעים אם המצב היום הוא לא יותר מדי קשה? (הרעיון היום הוא לא עוגות) בסוט, המהסס.

אתה מוזמן לפנות אליי אנסה לחבר אותך

שלום לך בסוט המבסוט, אני מקווה שאכן אתה עדיין מבסוט למרות הקושי שאתה נתקל כשמשהו בוער בעצמותיך, אתה רוצה לישמו, אך לא יודע מהיכן מתחילים והאם זה שווה. לפני כמה זמן פנה אליי מישהו שקרא את מאמריי באתר השיווק של אורן בסון (תוכל דרך אגב, ללמוד מאתרו רבות) הוא בדיוק מתעסק בתחום שאתה מתקשה בו הוא בודק עבורך את כדאיות הקמת העסק לפני שהכל מתחיל. הוא קיבל ממני עיצה מסויימת , רעיון לשילוב אטרקציה שתתאים ליזמים מתחילים אם תרצה אוכל לבדוק מה נכונותו לאמץ רעיון זה ובהחלט זה יעזור ליזמים כמוך, שלא רוצים לקחת סיכון. בברכה עינת בר-און

armak

New member
עסק עכשיו או לעולם לא

20 שנה ששומעים את הלוגיקה "זה לא הזמן"עסקים נפתחים חלקם מצליחים חלקם מצליחים יותר ואכן חלק גדול אינו מצליח ישנם משתנים רבים והאמן לי כלכלנים יגידו זה לא מתאים ההרפתקנים יגידו עכשיו זה הזמן. לא פחות חשוב איך אתה הולך לזה עם איזה כמות אנרגיות עם כמה זמן אויר האם אתה בנוי לזה לשינויים. ישנם המון תאוריות אך יש מעט מצליחנים וזאת מישו שהם האמינו וניסו בהצלחה ידידי

תיקון קטן :)... הם ידעו !!!!

כתבת בתשובתך " מישום שהם האמינו וניסו" ברשותך תיקון קטן........ הם ידעו ! וזה מכנה משותף ליזמים שהצליחו שאני עוקבת אחריהם, הם ידעו כמה דברים 1. הם ידעו שיש להם מטרה 2. הם ידעו מהו חזונם - כי זה לא חוכמה שיש הרבה כסף, החוכמה מה תעשה איתו. 3. הם ידעו לתת לאחרים לצמוח לידם. אמונה זה לא מספיק, גם ניסיונות ותהיות סתם כך לא יובילו לשום מקום. יש כאלה שיודעים ! זה בא להם מהבטן, הם לא מפסיקים לחשוב על זה, זה בוער בקרבם. הם לא נכנסים לזה כהרפתקאה, הם ניכנסים לזה כייעודם או כהגשמת חלומם ואז מה שהם לא יעברו, הם לא יכנעו מהר, ויעברו כל מכשול כאתגר. בברכה עינת בר-און

דוכן בקניון

לדעתי, תלוי איזה קניון. ברובם דמי השכירות היומיים (אם אתה מעונין להשכיר לפעם-פעמיים בשבוע) הם 50-80 ש"ח. יש קניונים שפשוט חבל על הכסף, יש כאלה שמלאים ומצליחים כל הזמן (עזריאלי או רמת אביב). אני הייתי שוכרת לכמה פעמים ורואה איך הולך, מקסימום הפסדת דמי שכירות.

למעלה