יש רעיון לתוכנית שיצליח, צריך עזרה.

Zooka

New member
יש רעיון לתוכנית שיצליח, צריך עזרה.

יש לי רעיון לתוכנית ריאליטי, ואני יודע שהוא יצליח. זאת תהייה תוכנית ממש אבל ממש מותחת וגם מצחיקה ולכל המשפחה וכל זה בחצי שעה. היא גם יכולה להיות על בסיס יומי. עדיין לא עשו תוכנית מהסוג הזה, בשום ערוץ. עכשיו אני לא יודע מה אני עושה עם הרעיון הזה, הייתי רוצה למכור את הרעיון לחברה כמו HBO או Comedy Central או משו כזה, ולקבל תמלוגים. לא הייתי רוצה למכור אותה לחברה בארץ כי אז היא תיהייה בעברית ולא יהייה אפשר לשדר אותה בעולם, וגם התוכנית והצפייה והכסף הכל יהייה בקנה מידה הרבה יותר קטן מאשר בארצות הברית. לפני שאתם מפקפקים או חושבים שאני לא רציני תאמינו לי שבאמת הרעיון הזה כל כך גאוני שאין מה שהתפקשש בו. הוא פשוט ... פשוט וטוב. מישהו יכול לתת לי כיוון מה לעשות או עם מי לדבר או משו כזה? תודה מראש.
 

amitooshacham

New member
מעניין.. אולי תשלח לי במסר את הרעיון? ../images/Emo6.gif

בכל מקרה אין לי מושג איך שולחים את זה לחברה, אבל הכי הגיוני זה להיכנס לאתר שלהם ולראות שם איך יוצרים קשר.. בהצלחה
 

verdax

New member
אם זה רציני אז

לדעתי הצעד הכי הגיוני הוא לפנות לקבוצות בארץ שמכרו בהצלחה פורמטים שהם המציאו לרשתות בחו"ל. הדוגמא הכי בולטת היא ארז טל והפורמט של הכספת. מי שכבר מכר פורמט שהמציא יכיר את הפרוצדורה ומה הצעדים שצריכים לעשות כדי לקדם את הרעיון. בכל מקרה, אני לא חושב שלאדם יחיד שהמציא פורמט, מוצלח ככל שיהיה, יהיו האמצעים והיכולת למכור את הפורמט לרשתות (בייחוד לא כמו HBO שהזכרת, זה ממש לא נשמע הסגנון שלהם), הוא יהיה חייב לחבור לגוף גדול ממנו שיש לו אמצעים להניע תהליך. בדומה לסיטואציה של יזם מול משקיע.
 

Zooka

New member
ארז טל מכר את הפורמט?

יש עוד איזה קבוצה כזאת? או משהו?
 

Zooka

New member
מצאתי אימייל של Comedy central !!! צריך עזרה

אני רוצה לשלוח להם אימייל בשביל לדעת שלפחות ניסיתי ! אבל האנגלית שלי לא מספיק טובה... אם מישהו יכול לעזור לי לעשות מכתב שכתוב בו את כל מה שצריך הראשונה בערך אני ממש ישמח :> ושהייתי רוצה שמישהו ישמע את הרעיון... אה ודרך אגב זה אני ועוד שני חברים חשבנו על הרעיון ונראה לי שגם את זה צריך להוסיף וגם שאנחנו מתגייסים עוד חודש... וגם שיהייה כתוב בהודעה שזאת תוכנית מסוג חדש... תודה רבה תודה רבה לעוזרים !
 
למעלה