יש רעיונות למטוסים חדשים מנייר?

RotemAss

New member
יש רעיונות למטוסים חדשים מנייר?

שנראים טוב ועפים טוב?

yepeled

New member
בספר של קאסאהארה קסמי אוריגמי

יש ציפורים שעפות. ראיתי בצומת ספרים בהרצליה קניון שבעה כוכבים ספר של קיפולי מטוסים לא זוכר את שמו.

גילה או

New member
אוריגמי תעופה.אי'גי נקמורה.

יש לי את הספר הנ"ל.אוריגמי תעופה-מהנאה ועד מדע אמיתי.לא קיפלתי הרבה מתוכו אבל גם מה שקיפלתי לא עף או טס בצורה מרשימה.הגעתי למסקנה שאיכות התעופה לא תלויה רק בסוג הקיפול אלא גם בטכניקת הטסת הדגם.גם למירי גולן יש חוברת אוריגמי לכל מיספר 4הכוללת מיספר מטוסים.(ראה בקישורים -המרכז הישראלי לאוריגמי)

spflyer

New member
תוכנת קיפולי מטוסים

יש לי תוכנת קיפולי נייר מדליקה למטוסים, של חברת KITTY HAWK. יש שם הסברים על נייר, ההסטוריה של אוריגמי, הסברים על איך להטיס מטוסים מנייר והסברים תלת מימדיים של איזה 20 מטוסים. אשמח לשלוח בדוא"ל למי שמעוניין. (איזה סדר גודל של קבצים ניתן להעלות בפורום?)

ARVIVL

New member
שלח לי בבקשה

אני שלוח לך בפרטי את הדוא"ל שלי.

bshuval

New member
חוקי הפורום

אני מצטער להשבית פה שמחה, אבל אני חושב שחשוב לומר זאת. הפורום לא נועד כדי להחליף באופן בלתי חוקי תוכנות. כפי שכבר אמרנו בעבר, כל פרסום של הוראות צריכות אישור מפורש של מכין ההוראות, ויש להציגו למנהל הפורום ycyclops. לעומת זאת, אתם מוזמנים בהחלט לשלוח תמונות של דגמים שקיפלתם לאחרונה! ycyclops, אני חושב שהגיע הזמן לרשום חוקים מפורשים ב"שאלות נפוצות", כי זו כבר הפעם השנייה שעולה הנושא הזה.

spflyer

New member
מדובר בתוכנת FREEWAREֱ

מדובר בתוכנת FREEWARE שהיא חופשית לחלוטין. האמן לי שלא הייתי מעביר בכזו צורה תוכנה פרוצה - ולו בכדי להגן על עצמי מפני תביעות עתידיות. למען שלום בית אחפש את הלינק ואפרסמו במדור.

spflyer

New member
והרי הקישור............

הרי הקישור לתוכנה. תהנו. http://www.khs.com/aboutgpa.htm

bshuval

New member
צודק...

אני חשבתי שמדובר בגרסה המלאה, לא בגרסת ה-freeware. מצטער

Eliran g10

New member
איך מורידים

את התוכנה נכנסתי לאתר אבל הוא הפנה אותי לאתר אחר בו אני לא מוצא איך להוריד את התוכנה

גילה או

New member
גם אני לא הצלחתי.הבן שלי אמר לי

שהוא הכיר פעם את התוכנה הזו ועכשיו כניראה שזה "ישן" וכבר היא אפשר לראות אותה.(לא שהבנתי למה)

spflyer

New member
התוכנה

כיוון שהתוכנה מוגדקת כ-FREEWARE תשלחו לי את כתובות הדוא"ל שלכם ואשלח לכם אותה

למעלה