ניא וירקות
New member
יש רצון טוב, אז, למה לא לנצל? ../images/Emo123.gif
ועם כל הרצון הטוב, אז, למה גם לא להתפקד? התפקדות אלפיים ושמונה זה mui moe! לפני כן, אני מבקשת מכם- תראו נוכחות. תראו נכונות לעזור לפורום המדהים הזה להתפתח; אולי לא למה שהוא היה, אבל, למשהו טוב לא פחות. שכחתם עד כמה הפורום הזה נהדר? אני מאמינה שלא. אם כן, תקראו קצת בארכיון. תפשפשו קצת בנבכי הדפים לראות אילו אנשים מטומטמים וגאונים היינו.
במידה ולא תזכרו לפחות זכיתם לצחוק קצת. נתחיל.
בהצלחה. שם: גיל: תאריך לידה: איך ניתן לעזור לפורום? מה ניתן לשנות בפורום? המנגה קרבה לסיומה. קורא\ת? אנימות ומנגות אחרות- עוד בקטע? איך נביא לעזאזל עוד אנשים לפורום?! ועם זאת, תוספת קטנה משלי-
פינת יצירות- יפתח שוב רק אם תשתתפו. הפינה הזו כוללת ציורים, שירים, סיפורים, פאנפיקים וכדומה.
התפקדות שבועית-יתבצע כל שבוע כפי שהיה ניתן להסיק במהירות הבזק.
מרתון משותף!- לאחר חיפוש כל הפרקים של אינויאשה, בתקווה ולא יורידו אותם בזמן הקרוב לסינון אתרים של צפיות אונליין חינמיות, חשבתי שהרעיון לעשות כל יום\שבוע צפייה חוזרת בפרקים של אינויאשה ולדבר עליהם לא יכול להזיק. לאתר בו ניתן לצפות, יש לבקש כאן.
המנגה נגמרת?!- ואכן, אנו קרובים לסופה של המנגה. אף על פי שגם זה נראה רחוק, ואף על פי שנאראקו יכול להמשיך לצחוק סטייל "קו, קו, קו- אוניגומו." גם במשך חמישה צ'אפטרים ללא הפסק- זה לא יכול להיות כל כך נורא לקרוא ולדסקס על זה. נכון, אורן?
תחרות פאנפיקים- לא. אני לא מוותרת לכם.
פרטים בקרוב.
פינת האנימה והמנגה הכללי- סיכום יומי\שבועי על מנגה ואנימה, המלצה על שירים ומושגים כללים. בנוסף לכך, באותה הפינה יפתח גם פינת המלצות למשהו חדש ש-אתם- ראיתם\קראתם.
סיכום שבועי\חודשי- דהה, מה לא ברור. הצעות נוספות, יקיריי? המשך יום מעולה.
ועם כל הרצון הטוב, אז, למה גם לא להתפקד? התפקדות אלפיים ושמונה זה mui moe! לפני כן, אני מבקשת מכם- תראו נוכחות. תראו נכונות לעזור לפורום המדהים הזה להתפתח; אולי לא למה שהוא היה, אבל, למשהו טוב לא פחות. שכחתם עד כמה הפורום הזה נהדר? אני מאמינה שלא. אם כן, תקראו קצת בארכיון. תפשפשו קצת בנבכי הדפים לראות אילו אנשים מטומטמים וגאונים היינו.