יש רק משהו מאכזב אחד בקורס מדצים

יש רק משהו מאכזב אחד בקורס מדצים

מה זה אמור להיות? איך שהגעתי חיכיתי לרגע הזה שבו אני יקבל את הדבר הכי חשוב מהקורס.. לא, זה לא התעודת מדריך.. זה כמובן התיק.. כן כן, התיק הזה שיש למדצים אבל אז גיליתי שמקבלים אותו רק בסמינר באמצע כיתה י'... פשוט אכזבה

סמינר תיק../images/Emo6.gif

הם עשו סמינר שלם לקבלת התיק!

Yoavsagi

New member
אוף../images/Emo70.gifאולי תיכנס לשורה../images/Emo70.gif../images/Emo35.gifסוציומט

הילה,

זה לא סמינר תיק. הפכו את זה לסמינר תיק... זו השתלמות מד"צים רגילה...רק שמקבלים בה תיק..

גם אני התאכזתי בנוגע לתיק במדצ"ים

הייתי בטוח יתנו לי תיק שנשים את היומן את הקלסר את הדפים וכ'ו אבל אני את התיק שלי קיבלתי ואני לוקח אותו להרבה מקומות וגם למקומות שאין להם קשר לתנועה, לדוגמא לקחתי את התיק לגיחה והיה ממש שווה להסתובב איתו !!

זאת הילה????

הילהההההההה מה המצב????תורידי כבר אי סי קיו(האי סי קיו שהבאתי לך לא נכון זאת טעות!המספר שלי הוא 166314525..) ואני מתגעגעת אלייך וכל חוג אחדדד סוציומטים צימחונים אני אוהבת אתכם!! בשבילי בשבילך כן אנחנו משפחה נשיקה חיבוק וללכת יד ביד זה את זה נאהב לעדד...

נגהההההההההההההההה../images/Emo23.gif

כן כן זאת אני
גם אני מתגעגעת!!!!!! ובסוף לא מרשים לי להוריד אייסיקיו
כי זה "דופק את המחשב" וכל החרא הזה.. אבל לפחות אפשר לשמור על קשר דרך "תפוז".עדיף על כלום.

הילה לבלב שלייייי

אנחנו חייבים לארגן פגישה כל החוג בתל אביב.....יש מצב שתוכלו להגיע לתל אביב? ואני ממש גאה בך ששמת את התממוננה של ברני(חיחי אני נזכרת כשהתחלתי לשיר את זה בקומזיץ..דמעות זולגות מעייניי)

נגה,ת"א זה לא אמצע!

זה לא פייר... יש אנשים שבאים מגליל עליון... למישהו זה מוכר? פתאום קם אדם בבוקר ומרגיש שהוא עם ומתחיל ללכת!

אז איפה זה אמצע?

כי יש גם אנשים שבאים מאשדוד(חחח)...וזה לא שתל אביב זה אמצע פשוט יש רכבת לתל אביב(גם מחיפה אם אני לא טועה) ומקום אחר שהיה נגיד בדיוק באמצע יהיה לא מקום שקל להגיע אליו

לא רציתי להגיע לזה, אבל...

חיפה? או לאו דווקא חיפה- קריות או משהו כזה. גם לקריות יש רכבת

BliNky

New member
נגה!!! יפעת!!! הילה!!|(?)

מה קורה אחיות לחוג שילי!!! אני שמחה שגם אתם פה... אניווי, גם אני חשבתי על חיפה כאמצע...

BliNky

New member
פחחחחח

אני חושבת שזה נחמד שיהיה סמינר שלם בסובב כולו סביב תיק אחד:):)

wafell

New member
זה גרוע מאוד הסמינר

הסמינר הוא סמינר בוא מקבלים תיק כאות הערכה של התנועה אליך. אך אם למשל אתה לא יכול לצאת לסמינר ( בגלל אילו ואילו אילוצים ) אתה לא מקבל לא משנה כמה עשית לתנועה וכמה השקעת. ממש הוגן...

יש לי רק משו אחד להגיד לך:

אין לך ברירה חוץ מלהדריך שנה הבאה כדי לקבל תיק (ותזכור שאני והגר הולכות להיות משציות אז אם לא תדריך יפה יש לנו את היכולת להרוג אותך, או לפחות להתאכזר אלייך ממש!) סתם אני יודעת שתהיו צדריכים טובים וחוצמזה שיש לי חזון, עד סוף שנה הבאה יש לכל אחד מכם קבוצה ותהייה לנו אימפרייה מלאה בחניכים וקייצת של 2000 חניכים ואני אהייה מפקדת בקייצת ויהיה לנו חג מעלות וועדות והכל יהייה מווווווושלם! אבל ביינתים בוא נעשה את השבוע בוגרת טוב? (האם קן בנימינה משתלט על הפורום???)

למעלה