יש שביתה! אבל...

סקרנית7

New member
יש שביתה! אבל...

שלחו לי הודעה מהחוג שכן תתחיל שביתה ביום ראשון.. אבל בגלל שזה רק המרצים הבכירים, אנחנו(החוג שלי) באים רגיל, לפחות ביום ראשון... כי השביתה לא כוללת את עמיתי ההוראה,שמלמדים כרגיל...

amitk80

New member
שמעתי גם שתהיה שביתה

מסגן יו"ר אגודת הסטודנטים.. נהיה יותר חכמים ביום שבת.

סקרנית7

New member
אמממ...

בעיקרון אמורים לשלוח הודעה מהחוג שלך... אבל את יכולה גם לבדוק בשנתון..זה מופיע

mala1

New member
גם אני עד היום לא קיבלתי אפילו הודעה

אחת חוץ מה new user...עד עכשיו חשבתי שזה תקין.. עכשיו די עירערתם אותי.. מה אני עושה לגבי יום ראשון? איך אני אדע?(אגב..מדעי המדינה וג"ג) תודה מראש

Lunar4D

New member
יש זמן..

רק יום חמישי היום. ב-48 שעות יכול לקרות הרבה..

flutter girl

New member
שימו לב לכתבה עדכנית מYnet

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3461552,00.html ואם הם אומרים היום שזה סופי, האם זה באמת סופי? בבקשה לא.

Xפרודיטה

New member
אמרו שזו שביתה של הסגל הבכיר../images/Emo4.gif

אז מה עם הסגל הזוטר (אלה שהם לא פרופסורים ודוקטורים)...
הממ...

tutiris

New member
הסגל הזוטר כן מלמד

מי שלא קיבל הודעה מהחוג במייל ונרשם ללוח ההודעות האלקטרוני, שיבדוק אם נרשם לפני סוכות, אז צריך להירשם מחדש. בכל מקרה, ייתכן וחלק מהחוגים עוד לא הודיעו. מחר יש גם יום... למי שנרשם אחרי סוכות ועדיין יש בעיה, שפשוט יקרא הודעות מהאינטרנט (באתר האוניברסיטה, בחוג שלו...)

amitk80

New member
בדקתי בחוג למערכות מידע

וסטטיסטיקה ואין שם שום הודעה בנושא. מה יהיה ?

IdanXP

New member
הכי טוב זה ->

להטריד את נציגי החוגים בנושא. בד"כ יש להם קשר ישיר עם המזכירות/מרצים וכו' ואולי אצלם תמצא התשובה. אם אתם לא יודעים מי נציגי החוגים שלכם והטלפונים שלהם, אז כנסו לאתר האגודה. haifastudent.net בכל מקרה... לפי הבנתי, לא יהיו לימודים ביום ראשון כל עוד יש שביתה של המרצים (הסגל הבכיר). כן יפעלו הספריה, ושאר השירותים באונ' כמו מזכירויות למיניהן וכו'.

amitk80

New member
זהו שלי ידידה אמרה

שרק הסגל הבכיר שובת ולא יודעים מה הולך עם שאר המרצים... אני אנסה לברר ולעדכן.

amitk80

New member
עוד יותר בלאגן

דיברתי עם סגן יו"ר אגודת הסטודנטים והוא אמר לי שמדובר בשביתה של מרצים בכירים (הסגל הבכיר). כיוון שלא יודעים מי בדיוק שובת ומי לא, מי שיש לו שיעורים ב 8:30 בבוקר עדיף שיגיע כאילו יש שיעור ובמקרה הכי גרוע אם אין לימודים אז יחזור הביתה לגבי קורסים באנגלית (כשפה זרה) הוא אמר לי שהם מלמדים. מה שאני מציע הוא לחכות למחר ולראות מה יהיה כי אתמול הוא אמר לי שאין בכלל לימודים. לפי קצב השינויים אצלנו במדינה עדיף לחכות למחר בערב ולהציק לנציגי החוגים רק מחר בערב כאשר אולי תתבהר קצת יותר התמונה. מצב קקה

Xפרודיטה

New member
מממ..

הנציג חוג שלי אמר שאין לימודים בכלל, של שום מרצה שהוא. אוף. איך יודעים?! מעצבן. :-\

למעלה