יש שביתה יש BB

willo

New member
יש שביתה יש BB

עכשיו זה רשמי, ב12/2/008 מתחילים את BB עונה תשיעית, והפעם עונת חורף. מעניין מה הם יעשו כשהם לא יכולים להשתזף כל היום...

קרוב מידי...

מה שאהבתי בהם זה שהם עושים פעם בשנה עונה ואז אתה מצפה לזה... אני מקווה שזה יהיה הרבה יותר טוב מהעונה ה8..

Mr Bing 17

New member
פורסם גם התאריך של הישרדות 16 ../images/Emo58.gif

SURVIVOR 16: SEASON PREMIERE Thursday, Feb 7, 8PM ET/PT SURVIVOR is back for its 16th edition with a new cast and all-new adventure. זה אומר שאין אולסטארס?

לא בהכרח

סתומרת, קאסט חדש זה פשוט קאסט שעדיין לא היה (ביחד בעונהף כמובן). היה אפשר לכתוב את זה גם על עונה 8.

איזה כיף כמה סדרות כמה עונות... כ"כ בא לי!

אני מתאר לעצמי שגם המירוץ יביאו את העונה ה-13 דיי מהר... אין כמו עונת החורף בטלויזיה.. רק חבל שאני בצבא זה כ"כ שורף את הזמןןןןן

חשבתי על זה...

אבל אנחנו לא אותה היחידה הוא לא חייל שלי
אבל לא משנה יש לי דיבור עם הרס"ר שלו... נטפל בו כבר

Woogyman

New member
משהו מעניין - ../images/Emo58.gif הישרדות 1511 ../images/Emo110.gif

רובכם בטח כבר קראתם את זה, אבל בכל זאת - בנוגע לאולסטרס או לא אולסטארס - מסתבר שג'יימס באופן "מסתורי" לא היה זמין לראיונות לאחר ההדחה שלו. נהוג שכל מתמודד מתראיין לתקשורת בשבוע שהוא מודח מהתוכנית, וג'יימס לא היה זמין השבוע ושום סיבה רשמית לא ניתנה. הפעם הקודמת שזה קרה הייתה כשרופרט לא יכל להתראיין בעונה 7, כי הוא היה בדיוק בצילומים של 8... אז יש סיכוי דיי טוב שג'יימס כן חוזר לאולסטרס (שהצילומים שלה צפויים להסתיים בימים הקרובים בפלאו). אני רק מקווה שהוא יעוף משם מהר.

תתש

New member
../images/Emo58.gif

קראתי איפה שהוא של-CBS יהיה קשה להסביר איך אמנדה באולסטאר אם היא תזכה כי כידוע אין זוכים ובנוסף קורטני לא משתתפת באולסטארס מה שמגביר את הסיכוי שהיא משתתפת.

../images/Emo58.gif

מזתומרת אין זוכים? אין זוכים באולסטאר הקרוב או באולסטאר באופן כללי? כי בעונה 8 היו זוכים... (איתן, ג'נה, ריצ'ארד וטינה)

תתש

New member
../images/Emo58.gif

אין זוכים באולסטאר הקרוב. בהתחלה דיברו על טום ודני אבל טום רצה תשלום מראש ודני בהריון. עכשיו בכלל מדובר בשבט אולסטאר של 10 אנשים נגד מתמודדים חדשים. ולפי השמועות האולסטאר הם לא בהכרח מעונה 9 והלאה.

amitooshacham

New member
Old News ../images/Emo13.gif

בכל מקרה, חורף, קיץ, מה זה משנה - רק הקאסט עושה את העונה טובה. מקווה שיהיה קאסט טוב וטוויסטים מעניינים.

verdax

New member
../images/Emo32.gifטופיק - פשיטת רגל נוספת של טראמפ?

העיקר שהם ממשיכים לייצר "ריאלטי-שוליות", כמו מרת'ה סטיוארט, גם העסקים של טראמפ ידעו ימים טובים יותר. מ- the marker של היום : מניית טראמפ אנטרטיינמנט ריזורטס, חברת בתי הקזינו של דונלד טראמפ, רשמה ביום שלישי שפל כל הזמנים כשהגיעה ל-4.26 דולר למניה. הירידה נרשמה בעקבות דיווח כי דייל בלאק, סמנכ"ל הכספים של טראמפ, עובר לתפקיד דומה באייל אוף קאפרי (Isle of Capri), חברת בתי קזינו אחרת המצויה בקשיים. יום קודם לכן פירסמה אייל תוצאות מאכזבות ורמזה כי תיאלץ למכור נכסים. מנייתה איבדה השנה 41% משוויה וירדה לשפל של חמש שנים, האג"ח של החברה איבדו 17% משוויין והתשואה עליהן זינקה ל-10.9%, ומודי'ס מדרגת את החברה ב-B3 - דירוג נמוך בסולם אג"ח הזבל. אך אם נדמה לכם שבלאק נכנס למיטה חולה, שימו לב מאיזו מיטה הוא יוצא: המניות של טראמפ איבדו 75% מערכן השנה, ונמצאות ברמה הנמוכה ביותר מאז יצאה החברה מפשיטת רגל ב-2005. האג"ח הראשיות שלה ירדו ב-22% ונושאות תשואה של 13.7%. מודי'ס מדרגת אותן ב-Caa1 - דרגה אחת מעל אייל. בדו"ח הרבעוני של טראמפ שפורסם בנובמבר מופיע המידע הבא: "אנחנו עומדים בתנאי אמנת האג"ח שלנו, נכון ל-30 בספטמבר 2007. אך אם תוצאותינו התפעוליות לא ישתפרו, אנחנו עלולים שלא לעמוד בחלק מהתנאים הפיננסיים שלנו בעתיד. בהתאם לכך, אנחנו עשויים לבקש את הסכמת הנושים לתקן חלק מהתנאים האלה. אנחנו מאמינים באמת ובתמים כי נוכל להשיג תיקון שכזה, ואולם אין דרך להבטיח זאת מראש, ואיננו יכולים לחזות את עלותו. אם לא נצליח לעמוד בתנאי האשראי שלנו, ולא נוכל להשיג תיקון מנושינו, אנחנו עלולים לאבד את יכולתנו להשיג הלוואות נוספות, והנושים עלולים לדרוש האצה של החזרת החוב. אם החזרת החוב תואץ, אלה המחזיקים בלא פחות מ-25% מהאג"ח הבכירות עלולים לדרוש את האצת הפירעון, ובמקרה כזה ייפגעו קשה עסקינו, נזילותנו ומצבנו הפיננסי. "אם נצטרך לממן מחדש את חובותינו או למצוא מקורות חדשים למימון, אין כל ערובה שנוכל לעשות זאת בתנאים מסחריים סבירים, או בכלל". אין אזהרה דומה בדו"חות של אייל אוף קאפרי. אין אזהרה דומה גם בדו"ח הרבעוני הקודם של טראמפ. בפעם האחרונה שבה כתבתי על טראמפ ביולי, ציינתי עד כמה פיגרה מניית החברה אחרי מניות אחרות בענף בתי ההימורים. מאז אותו טור עלה מדד מניות הקזינו ב-4%, בעוד שמניית אייל נפלה ב-32% וטראמפ ב-75%. אימפריית בתי הקזינו של דונלד טראמפ פשטה רגל פעמיים. האם הפעם השלישית בדרך?

למעלה