יש שוק למטוסים להרכבה?

Shayks

New member
יש שוק למטוסים להרכבה?

אני מדבר על מטוסי נוסעים גדולים (747,777)...קיימים כאלה דברים?

Shayks

New member
לא, אני מתכוון למטוסים להרכבה.

יש קצת הבדל, אתה יודע...

MaceWindu

New member
אוקי.. אין בעיה! אז ככה...

אני בונה דגמי מטוסים כבר שנה בערך.. תלוי איפה אתה מעדיף לקנות את הדגמים, בארץ או באתרים מחו"ל? בארץ ישנה חנות נכבדה מאוד, יש בה מחלקה שמוכרת דגמים, זאת החנות עם הכי הרבה דגמים בארץ.. לחנות קוראים ז. וילנצ'יק ובניו רח' אלנבי 123 בת"א כמובן. דגמים רציניים יש גם בחיפה בחנות "טיסן חיפה" אני לא זוכר כתובת. יש גם אתר ישראלי שמוכר דגמים של שתי חברות טובות מאוד! כתובת: www.harkavot.co.il אם אתה מעדיך לקנות מאתרים בחו"ל שזה יותר זול ויותר מומלץ! אז יש לך כמה וכמה כתובות של אתרים מעולים פה בפורום.. אני לא זוכר איפה בדיוק, אני חושב שזה ב"קישורים". החברות המובילות בתחום הדגמים הן: רוול (REVELL), אסגווה (ASEGAWA), טמייה (TAMIY) איטלרי (ITALERI), איירפיקס אילו הן החברות המובילות בדיגמי תעופה, ישנן עוד כמה אבל הן ברחו מראשי.. אם אני יזכר אני ירשום! בקשר למטוסי נוסעים, אני יודע שלחברת אירפיקס יש מבחר ואולי גם לרוול ואיטלרי.. לגבי חברת טמייה, אני מניח שכן! ישנו אתר שלא מופיע בפורום שמוכר דגמים רק של חברות יפניות.. שבניהן טמייה (אחת הטובות ביותר) ואסגווה (אחת הטובות ביותר). כתובת: www.hlj.com זה אתר יפני ששולח גם לארץ והדגמים שם זולים מאוד! אם אתה קונה בארץ אני מציע שתכין את הארנק שלך למצב נפשי\כלכלי קשה.. הם ממש ממש יקרים בארץ.. ובכלל עולם הדגמים זה עולם יקר להפליא.. מצורפים לינקים לפורומי דגמים.. מקווה שעזרתי לך!

למעלה