יש שידור באינטרנט של מכבי - צסק"א?

sprunknwn

New member
יש שידור באינטרנט של מכבי - צסק"א?

כרגיל, זליגת התכנים פשוט מחליאה, משחק בין מכבי לפנא או לצסק"א זה קלאסיקת כדורסל, לא משנה אימון או לא, טרום עונה או סתם ידידות, אני בטוח שאם ניקח בהשוואה לכדורגל, אם שתי קבוצות מהאריות של אירופה נגיד מנצ'סטר - מילאן, סתם כדוגמא, אם הן היום משחקות משחק אימון/צדקה/טרום עונה/תחרות פנדלים אפילו, היו משדרים את זה ולא רק, היום שמים את זה בשידורים חוזרים כל הלילה ולפחות שבוע מהמשחק. אז כמה אפשר?? יש כל כך הרבה ליגות טובות (יוונית,ספרדית,רוסית) שצריך להראות, אבל לא מראים, אז כשיש כמה משחקים טובים בין קבוצות מליגות שונות, גם את זה שמים בערוץ בתשלום? העיקר שיציפו אותנו בשידורים חוזרים של משחקי תחתית בליגה הארגנטינאית...פשוט נמאס. טוב, קצת נסחפתי פה, עיקר ההודעה היא שרציתי לדעת אם יש שידור איפשהו באינטרנט? אני ממש רוצה לראות את המשחק הזה..|:

TheOrion

New member
אממממ....

פעם, לא היתה לך את האפשרות רלאות את זה בכלל, היות וזה משחק אימון. היום יש לך את האפשרות לראות. אין פה זליגת תכנים. אותה יש במקומות אחרים.

נמשל

New member
מסכים עם אוריון

על תכנים כאלו אין לי כל בעיה עם ערוצי הפלוס האלה. התחברתי לערוצים האלו עם המבצע של דלק, 3 חודשים חינם ו-3 בתשלום, בינתיים הדבר הכי מדהים שם זה ערוץ הקיבוץ, תענוג אמיתי. בסופשבוע למשל יש נוסטלגיה של מכבי, נגמר הגמר בסופרוליג מול פנתנייקוס ועכשיו מתחיל ה-44 הפרש מול בולוניה

למעלה