יש שידור XC עם גל ולורי כפרשנים

danny zaken

New member
יש שידור XC עם גל ולורי כפרשנים

סוף סוף לאחר מאמצים קיבלתי אישור שמרוץ הXC האולימפי ישודר מחר ,המרוץ מתחיל ב11 אבל במקביל יש גמר כדורגל כך שעד לתום המשחק תהיה אולי כניסה אחת..אח כך יהיה רציף יותר כשבטלפון יסייעו לנו בפרשנות גל פרידמן ולורי (זוגתי שתחיה) שיהיו על המסלול .וכמובן שיהיה בהצלחה מחר במרוץ (אליפות ישראל כמובן)לכל המשתתפים

1רוניגל

New member
היה לגמרי לא רע חוץ מגרטל והאמבטיה

לא יאמן בחירת השידור של ערוץ 1-גמר הכדורגל נניח אבל קפיצות למים שאחרי שראית שתיים ראית את כולן ועוד אחרי ששידרו המון מזה בימים הקודמים,וגרטל כבר אמרנו. מילא ,השידור עצמו היה קולח מצד השדר נדב תמיר וניכר שדני זקן הפיק לקחים ממרוצי הכביש ועשה שעורי בית בהרים רואים שהוא בזה שוחה טוב בחומר.גם האיזכור של הרוכבים הישראלים היה במקום,בלי תעמולה בנוסח יוני ירום בטור ,אלא המקום האמיתי שלנו בעולם. הרעיון של להעלות את גל פרידמן היה טוב אבל למה לא העלו את לורי קופנס כמובטח?

צחי נ

New member
מה רע בקפיצות למים ../images/Emo8.gif

בתור שטיחון ישבתי לראות את המרוץ היום ורק בנינו היה משעמם משהו לא דופק כמו שצריך במרוצי XC נראה כאילו והמתחרים היו באמת רוצים להתחרות במרוצי הכביש אבל מחוסר ברירה נשארו בשטח בכל העולם מרוצי ה XC מאבדים קהל לטובת ה4X ומרוצי הסיבולת (ה 24 שעות ) אתה יוצא לרכוב בסוף השבוע עם אופני הפול סספנשין שלך קופץ משתולל ואז יושב ביום שבת לראות חבורה של קשיחי ראש רוכבים במסלול לא טכני בעליל ושואל את עצמך מלבד הכושר שלהם מה הם יודעים לעשות שאני לא

yaia

New member
אני מרגיש כמו צחי

ולכן יש לי אופניים burly hardtail (שאמורים להיות ל4 קרוס אבל בשבילי הם להכל) שהם יותר לכיף,בגלל חוסר התחרויות בארץ ואופני כביש בשביל לתת/לקבל בראש

למעלה