שקע ותקע מובטלים
New member
יש שיטה לשפר גמישות ברגליים?
אני עובד על זה כמעט יום יום וההתקדמות יחסית איטית.
יש למישהו שיטה בדוקה שהוא עשה על עצמו או אימן בה אחרים שנתנה תוצאות טובות?
האימון שלי בנושא הוא כזה:
אני מתחיל מישיבה על השטיח עם רגליים סגורות ואז נשען קדימה שהרגליים ישרות והידים קדימה מנסות לגעת בכפות הרגליים ולחילופין שהמרפקים בצדדים מנסים לגעת בשטיח.
אחרי זה בישיבה על השטיח פותח פיסוק רחב כמה שאפשר ונשען קדימה.
מנוחה ואז חוזר שוב פחות או יותר על התהליך. בפעם השניה והשלישית השריר מתחמם ואפשר להתמתח בצורה טובה יותר.
אחרי שהגעתי למתיחה מקסימלית בפיסוק הרגליים בישיבה אני מקטין קצת את הפיסוק ועובד על מתיחות לצדדים לכל רגל.
ההתקדמות שלי עד היום היא:
בישיבה שהרגליים ללא פיסוק ונשענים קדימה לרגלים אני כבר מצליח להגיע עם המרפקים של הידיים ולגעת איתם בשטיח ואפילו להשאר ככה כמה שניות.
במתיחה שהרגליים בפיסוק לא הכי רחב שאני יכול, אני מצליח לרדת כמעט עם החזה עד לשטיח ולהשאר ככה כמה שניות.
במתיחה שהרגליים בפיסוק הכי רחב אני מצליח להשען קדימה ולגעת עם המרפקים בשטיח.
אני בכיוון הנכון של התקדמות בנושא?
אני עובד על זה כמעט יום יום וההתקדמות יחסית איטית.
יש למישהו שיטה בדוקה שהוא עשה על עצמו או אימן בה אחרים שנתנה תוצאות טובות?
האימון שלי בנושא הוא כזה:
אני מתחיל מישיבה על השטיח עם רגליים סגורות ואז נשען קדימה שהרגליים ישרות והידים קדימה מנסות לגעת בכפות הרגליים ולחילופין שהמרפקים בצדדים מנסים לגעת בשטיח.
אחרי זה בישיבה על השטיח פותח פיסוק רחב כמה שאפשר ונשען קדימה.
מנוחה ואז חוזר שוב פחות או יותר על התהליך. בפעם השניה והשלישית השריר מתחמם ואפשר להתמתח בצורה טובה יותר.
אחרי שהגעתי למתיחה מקסימלית בפיסוק הרגליים בישיבה אני מקטין קצת את הפיסוק ועובד על מתיחות לצדדים לכל רגל.
ההתקדמות שלי עד היום היא:
בישיבה שהרגליים ללא פיסוק ונשענים קדימה לרגלים אני כבר מצליח להגיע עם המרפקים של הידיים ולגעת איתם בשטיח ואפילו להשאר ככה כמה שניות.
במתיחה שהרגליים בפיסוק לא הכי רחב שאני יכול, אני מצליח לרדת כמעט עם החזה עד לשטיח ולהשאר ככה כמה שניות.
במתיחה שהרגליים בפיסוק הכי רחב אני מצליח להשען קדימה ולגעת עם המרפקים בשטיח.
אני בכיוון הנכון של התקדמות בנושא?