יש שיר חדש ל- KLAAS- THE WAY, יש למישהו?
C chen2212 New member 25/12/07 #2 בקשה... ff-0C1VxA4 זה לא כ"כ חדש..אבל שיר ע-נ-ק!!!!...העלתי את הגרסה הזו..חרוששששה אצלי! Klaas - The Way (Hype Mix)
בקשה... ff-0C1VxA4 זה לא כ"כ חדש..אבל שיר ע-נ-ק!!!!...העלתי את הגרסה הזו..חרוששששה אצלי! Klaas - The Way (Hype Mix)
S SpinMan New member 25/12/07 #3 חנצ'וק! אני רואה שלאט לאט את אחת העוזרות הטובות פה! כל הכבוד מותק....
1 1Freestyle1 New member 25/12/07 #4 כן צודק!!! זה לא כל כך חדש, פשוט נכנסתי לאתר של KLAAS וזה הופיע שם בהתחלה והיה כתוב שם שזה חדש, אבל אתה יודע אחי הכל יחסי ולפי התוכן של האתר הבנתי יותר מאוחר שזה לא כל כך חדש, אבל בכל מקרה תודה רבה אח שלי!!!!!!!!!!
כן צודק!!! זה לא כל כך חדש, פשוט נכנסתי לאתר של KLAAS וזה הופיע שם בהתחלה והיה כתוב שם שזה חדש, אבל אתה יודע אחי הכל יחסי ולפי התוכן של האתר הבנתי יותר מאוחר שזה לא כל כך חדש, אבל בכל מקרה תודה רבה אח שלי!!!!!!!!!!
1 1Freestyle1 New member 27/12/07 #7 אני מצטער אם העלבתי אותך... רק שתדעי לך מתוך ניסיון לא קטן, זה דווקא נחמד להיות גבר!!!
C chen2212 New member 28/12/07 #8 לא נעלבתי בכלל.... גבר?!? אני?!!?! חחחחח ואני די חולקת עליך בקטע של הגבריםם...נשים הרבה יותר טובות ואתם לא יכולים בלעדינו
לא נעלבתי בכלל.... גבר?!? אני?!!?! חחחחח ואני די חולקת עליך בקטע של הגבריםם...נשים הרבה יותר טובות ואתם לא יכולים בלעדינו