יש שיר לגרין דיי

יש שיר לגרין דיי

בדיסק החדש שנקראThe Jesus of suburbia .. עכשיו ראיתי את הליריקס שלו וגם שמעתי אותו והוא מחולק לכמה חלקים.. מישהו מוכן בבקשה להסביר לי מה הולך בשיר הזה חחח כאילו למה יש כמה חלקים ועל מה השיר מדבר? אהה וחברים שלחו לי את הדיסק מחו"ל וקיבלתי אותו היום..הוא מדהיםםםםםםםםם...

BlueBeIl

New member
הייתי שמחה לעזור לך אבל.....

לא ממש הבנתי מה את שואלת

PitZzahat

New member
קודם כל- תתחדשי על הדיסק

ובקשר לשאלה... קראתי איפה שהוא שאת אחד השירים שלהם מהדיסק החדש הם לא ישבו וכתבו לו ליריקה, אלא כל אחד מהם נכנס לחדר הקלטות בתורו והקליט בערך דקה עד שיצא מזה שיר. הבעיה שאני לא זוכרת את שם השיר... אז אולי זה זה... ואולי לא. בכל מקרה, עוד לא שמעתי שירים מהחדש, חוץ מאמריקן אידיוט, ככה שחוץ מזה אין לי ממש תשובה.

BlueBeIl

New member
השיר ממש טוב!

אפשר להקשיב לכל האלבום ברצף במדייה פלאייר... וואו אלבום ממש ממש טוב. נורא מיוחד ומושקע. וישו מפרבריה ממש שיר מגניב
. אין לו קטע מיוחד.. זאת אומרת הוא כמו שאר הדיסק, מתאר את החיים של הגיבור.

צודק/ת האלבום מדהיםםםםםםם

בחיים לא היה לי מצב שהייתי יכולה להקשיב לאלבום שוב ושוב . פשוט אלבום מדהיםםםםםם...אני הכי אהבתי את השיר HOLIDAY. מדהיםםם יוו אני פשוט בשוק כמה האלבום הזה מדהים חחח.. ובילי ג'ו...טוב אלוהיםם כמה הבן אדם הזה מוכשר..הקול שלו מדהיםםם..

BlueBeIl

New member
תכנס לMedia guide

וחכה שתעלה לך תמונה של גרין דיי ואז תלחץ עליה...

clam

New member
../images/Emo32.gifהופעה של אמריקן אידיוט בתוכנית

של דיוויד לטרמן פה. צריך לרדת קצת למטה וזה שם. ויש שם עוד הופעות של להקות נחמדות

תודהההההההההה..אהה ואני חדשה

היי לכולם אני לי בת 15 מגבעתיים..מכורה לגרין דיי ולקול של בילי חח.. ת'אמת שאני די חדשה בקטע של גרין ויש לי רק את דיסק האוסף והדיסק של אמריקן אדיוט..מקווה לרכוש את שאר הדיסקים מתישהו...

somery

New member
הם קצת גנבים

הם גונבים מלא ריפים למשל יש קטע בג'יסס אוף סברביה At the center of the Earth In the parking lot Of the 7-11 were I was taught The motto was just a lie אז הם גנבו את זה מ The Ataris - on with the show למי שיש כוח שישמע

למעלה