יש שיר של פינק פלויד

sharabigfan

New member
יש שיר של פינק פלויד

שאני תמיד שוכחת איך קוראים לו
"When i was young i had fever" משהו כזה,מישהו יכול לומר לי איך קוראים לשיר? אני חייבת לציין שהשיר הזה נותן תחושה של חלום,שיר מקסים
יום שמח לכולם

sharabigfan

New member
חיחיחיחי ../images/Emo13.gif

אוקי,זה חייב להיות מספר 2
מה אתם חושבים על השיר?

peni lane

New member
השיר היחיד בחיי ששמעתי מספר

כה רב של פעמים ולא נמאס וכנראה גם לא ימאס עד יום מותי

sharabigfan

New member
דעתי?

כמו שציינתי קודם,זה שיר שמכניס אותי לתוך חלום,שיר עצוב,שיר יפה ,אחד מהשירים שאפשר לשמוע ואף פעם לא ימאס לי ממנו.בדרך כלל שאני שומעת שיר באנגלית,אין לי ישר תרגום לעיברית בראש,אם אתם מבינים למה שאני מתכוונת אבל כאן מה שהוא אומר" שהייתי ילד,היה לי חום" זה ממש נכנס בי. מבחינתי זהו ה-שיר של הלהקה הזאת,זה גורם לי לא ללכת ולחקור על עוד שירים שלהם! פינק פלויד מסתכמת אצלי בשיר הזה

l i a d d

New member
אחחח.....

פשוט לשכב על הגב על, הבטן, להיות עצוב,להיות שמח,עם צרות בלי צרות לבד, עם אנשים, מסטול, לא מסטול ולהרגיש פשוט חסר תחושה..... ולהפוך את המילים האוריריות לתמונות מחשבות ודמיונות. טוב אני עוקב אחרי הפורום הזה הרבה זמן ואף פעם לא כותב ואיך שהוא עכשיו הרגשתי צורך להגיב וזה מה שיש לי להגיד בנתיים טוב הידים שלי מרגישות כמו בלונסססס אז אני יסיים לילה טוב לכולם!

שלום חן

New member
כמה עובדות על השיר.

1- ב-1977 ווטרס החל לעבוד על החומה, גילמור בנתיים הוציא אלבום סולו ואחד השירים שלא הספיק להיכנס לאלבום הוא...Comfortably Numb הוא שמר את השיר בידיע שאולי יכניס אותו לאלבום אחר. 2- אלבום הסולו של גילמור לא נחל הצלחה ואיזה מזל שאחד מהשירים היותר טובים שלו Comfortably Numb לא נכנס לאלבום אם כן השיר היה הולך לאיבוד ולא היה זוכה לדרגת קלסיקה. 3- סולו הגיטרה בשיר הזה לדעתי הוא אחד משיאי הלהקה ושוב איזה מזל שהוא לא הלך לאיבוד באלבום אחר. 4- ווטרס רצה להכניס שינויים בשיר בזמן העבודה על החומה, הוא טען שהוא לא מספיק טוב במתקונתו הנוכחית אך, התעקשותו של גילמור לישמור על המקוריות נצחה והוא הוקלט כמו שגילמור רצה, לא מספיק שהיחסים בין גילמור לווטרס היו עכורים השיר הנ"ל העכיר יותר את היריבות בין השניים. זהו אני חושב אם למשהוא יש משהוא להוסיף מוזמן ואם טעיתי באחד העובדות שהצגתי אני מתנצל מראש. יום טוב חברים

כמעט... ../images/Emo13.gif

גילמור כתב את הלחן בלבד. המילים הן של ווטרס. השיר לא נכנס לאלבום הסולו של גילמור כי הוא פשוט לא היה גמור. השינויים שווטרס רצה להכניס לשיר דווקא התקבלו ע"י גילמור (כך לדבריו). התוצאה הסופית היתה, מן הסתם, פשרה בין שניהם. זו הסיבה שהשיר נבחר לביצוע ב-Live 8: לשני המחברים משקל שווה בכתיבת השיר ובביצועו. כך גם Wish You Were Here ואולי גם Breathe.

dondons

New member
נכון...!

והביצוע ששמענו בהופעות של אחרי וו'טרס(גם הופעות סולו של גילמור) זה העיבוד שגילמור רצה ועליו ויתר, ובאיחוד הוא הכניס קצת מהעיבוד הזה בזה שהוא ניגן גיטרה בבית. אבל האמת, חרא של שיר.. :) ולכותבת ההודעה המקורית, הביוגרפיה שקראת טובה אך מלא חורים והרבה דעה אישית של הכותב, אני מציע לך למצוא מקורות נוספים אם זה באמת מעניין אותך.

למעלה