אם תראו בחור/ה (ההפך מהמין שלכם) ושב על ספסל באוטובוס ובוכה מה הייתם עושים? א. מתעלמים בהפגנתיות. ב. מבררים אם הכל בסדר איתו. ג. מתחילים איתו. ד. גונבים לו את הרנק.
"מה נסגר איתך יא חתיכת סיסי מחורבן?! מה אתה יושב פה ובוכה כמו ילדה בת שבע?! אוי- אוי- אוי גנבו לי את הארנק... למה מי אתה חושב שאתה?!" יש עוד אופציה והיא שמלבד לגנוב לו את הארנק גם הייתי מרימה לו את הפלאפון (ואם הוא חתיך אולי גם לצלם אותו בו). טוב, נו, אני מניחה שהייתי שואלת אותו מה קרה... אבל ממש לא כדי להתחיל איתו. זה מה שחסר לי? איזה צומי קטן שלא מסוגל להפסיק ליבב אפילו בתחנת אוטובוס?
הייתי שואל אותה מה קורה, מגיש לה טישו ומנגב לה ת'דמעות. קרה פעם אפילו שראיתי מישהי במצב על הפנים והכרחתי אותה להתקשר אלי אחרי שהיא יורדת מהאוטובוס ולהגיד לי שהכל בסדר איתה. להתחיל איתה כשהיא במצב כזה? זה נראה לי קצת בזוי ולא הולם.
הומור חריג שלי.. =\ אהה תלוי אם הוא ממש מתפדח מזה שהוא בוכה... למרות שזה בד"כ חמוד ודיי דורש חיבוק.... אני לא יחפור...(חוצמזה לא אמרת שהוא זר ?) ו..למה מי אני שאני יוריד לו את האגו?! (גברים...) אם זה נראה כאילו העולם חרב עליו והוא עוד שניה מתאבד אולי אני ינסה לשאול אם הכל בסדר..... נביא לו טישו =) (וורוד
) אממ ואולי... בכל זאת, גבר בוכה זה דבר נדיר... אולי באותו רגע אני בכללל לא ידע מה לעשות טוב הסבכתי...