יש שם לאלבום החדש!

StayAwake

New member
יש שם לאלבום החדש!

האלבום החדש והרביעי ייקרא Dirty Work. האלבום צפוי לצאת בתחילת 2011 (ואימרו אמן). השם הזה לא מאושר באופן רשמי אבל רוב הסיכויים שזה השם. מה דעתכן?
ואגב, אנחנו צריכות להיות מאושרות ושמחות כי זה אומר שבקרוב יהיה סינגל=אטל ברדיו בישראל=אטל יתפרסמו בישראל=אטל יבואו לישראל=כולנו נמות מאושר/ניכנס לכלא
יום טוב!

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אעאעאעאעאעא ! ../images/Emo47.gif

זה דווקא אחלה של שם
חחחחחח... "כולנו נמות מאושר/ניכנס לכלא" - יש סיכוי
וזה אכן דבר משמח מאוד :)

StayAwake

New member
דיברנו על זה איפשהו בפורום../images/Emo6.gif

שכשנראה אותם בשדה תעופה זה לא ייגמר טוב ובסוף כולנו נפסיד את ההופעה כי נהיה בכלא
אז תכינו את הכסף לשחרורים בערבות!

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ../images/Emo6.gif

אני בטוחה שזה לא ייגמר בטוב כשנראה אותם בשדה תעופה, אבל אני גם בטוחה שמרוב התרגשות אף אחד לא יצליח לתפוס אותך או להרגיע אותנו
ככה שבמקום שנהיה בכלא, מי שיעמוד בדרכנו יהיה בבית חולים XD

dafnashz

New member
D: תחילת 2011 זה עוד שנייה

כן בטח מישהו ימות או משהו כזה וניכנס לכלא, אבל לא רק על זה, גם על זה שאנסנו את אלכס
שאין לו חברה P:

jamma

New member
חח ../images/Emo6.gif

להתחיל לחסוך מעכשיו לשחרור בערבות חח

TheOneNoa

New member
אעאעאעאעע!

חחחחחחחח אנחנו בטוח נכנס לכלא XD ואני אוהבת את השם!

Tommy89

New member
אדייירררר../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif

יותר מדי דברים קורים בתחילת 2011. שיגיע כבר! ><

Adi641

New member
OMG את רצינית???

אני לא מאמינה!!!!! יש שם!! :))))))))))))))))))))) D:D:D:D: אין לי סמיילים שיתארו כמה אני שמחה עכשיו!!!

AdiA12

New member
אהעהעהעעהההה ! DDDD: ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

דווקא שם נחמד ביותר D: הלוואי והם יתפרסמו בישראל, אבל רק לקהל האיכותי ולא לפרחות !

IamAfreakinGirl

New member
את כל כך צודקת !

אני לא רוצה שפרחות מפגרות יאהבו אותם !!! לא נראלי שהם יאהבו את הסגנון שלהם XDD אבל יש מצב שהם רק ישמעו אותם בגלל ג'אקי , אכלס וזאקי ויכול להיות ריאן והשיניים XDD לא רוצה שפרחות מפגרות יגידו את שם אול טיים לואו לשווא ! P": חעחעחע שם נחמד DD: אהבתי אותו , לא יכולה לחכות לסינגל !!!!!!

AdiA12

New member
יש כמה שירים שלהם שפרחות עלולות ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

לאהוב |: ואני ממש ממש ממש לא בעד לראות סטטוסים של פרחות עם שירים של ATL

Adi641

New member
חסר לפרחות במדינת ישראל אם הן יאהבו אותם!

אנחנו לא ניתן לזה לקרות!! מי איתי?

HeelsOverHead

New member
../images/Emo230.gif כמה דברים XD

1. אם זה השם ... המסע פרסום הולך להיות משעשע ביותר .. במיוחד אחרי מה שהיה עם נאפינג פארסונל והשלטים XD 2. האלבום בטוח יוצא בינואר .. תאריך אין עדיין .. אבל זה בינואר XD 3. רוב הסיכויים שאנחנו נמות מאושר לפני שנכנס לכלא XD או שנכנס לכלא ונמות שם שהם יבואו לשחרר אותנו XD ביום שהם יודיעו שהם באים אני הולכת למות כאילו ממש ממש אבל XD אחרי שאני אצרח מאושר XD ואדלג בכל הבית XD ואתחיל לבכות XD ואז אמות XD

למעלה