יש שמועות...

סיינפלד

New member
יש שמועות...

TvGuy - יש שמועות שלא נותנים לך לצאת מהבית....שאתה כל הזמן צמוד לטלוויזיה, מחובר לוידאו ומאכילים אותך עוגות... יש בסיס לשמועה ???? עכשיו ת`כלס, ראיתי את הפרסומת החדשה של בירה היינקן? סוף הדרך אחי. הקונספט הקריאטיבי שעומד מאחורי הפרסומת הוא גאוני והשימוש בקרח הוא ענק. הצליחו להעביר את המסר באופן מדוייק, נכון ואמיתי לתחושה של חיפוש משהו טוב. פרסומת בת זונה שלא משאירה מקום לספק.

tvguy

New member
חרא בירה

אחלה פרסומת-מדהימה אבל חרא בירה TVGUY צמוד לקורונה. בקשר לנושא הנעול בבית אז ככה: 1. זה די נכון. 2. מאיפה אתה יודע? 3. בפורום של הסקורר אומרים עליך בדיוק אותו הדבר ואפילו יותר גרוע

סיינפלד

New member
שמעתי, שמעתי...

הודעה זו מטעם עורך הדין שלי: תגובתינו לעיתונות החוקרת: בשם מרשי, מר סיינפלד איננו רוצים בשלב זה לאשר או להכחיש כל ידיעה בדבר נסיעה כזו או אחרת לברזיל. במסגרת עבודתו של מרשי לעיתים עליו לבקר במקומות נידחים ואקזוטיים בעולם על מנת לחוות את אותן חוויות היכולות לתרום לקידום עסקיו השונים. מרשי טוען ובצדק כי החיטוט בחיוו האישיים יגרור כתב תביעה מהיר ונחרץ (ע``ע ברק) ואין ביכולתי להוסיף דבר בנושא (ואני מצטט את הוצאת הדיבה) ``שילוב רגליים בלילות``.

mamale

New member
סיינפלד יקירי,

האמת שלאחרונה די הזכירו אותך בפורום שלנו..וזה מרוב שאנחנו מדברים שם כל היום על אהבה..אהבה...אהבה..ואתה כביכול נמצא שם באיזושהי נקודה יפה של החיים,אז קצת ``עקצו`` אותך לא מתוך קנאה...רק מאהבה..כי ככה זה בפורום של הסקורר...אבל טוב שלקחת עו``ד...u can never knowww לא ככה?שיהיה רק טוב..

סיינפלד

New member
מה הייתי עושה בלעדיך..

מאמל`ה - צדיקה אחת בסדום. מעלילים עלי עלילות שווא בנושאי סרק. טוענים שאני מתגופף בחשאי ומשלב רגליים ואוטוטו סיינפלד מאוהב. בהתייעצות פנימית שערכתי בין המקורבים לדבר הבנתי שכדאי לדבוק בחשאיות כי החיפזון מהשטן והסקרנות הרגה את החתול. זקן חכם בשם זורי אמר פעם: ``טוב ציפור אחת ביד משתים על העץ``.

mamale

New member
ונניח שזה נכון..

ויש שלובים ועינינים,ואוטוטו....אחרי כל האלתורים אתה מאוהב.. אז תגיד לי אתה:מה רע??ענין הצפור תמיד עובד ואצל חבריך הקרובים הולך הפתגם של החבר של זורי:``הדשא של השכן ירוק יותר.. ``תהנה מזה אחי...

למעלה