יש שממש אבל ממש מעצבן אותי!!!!!

אריאלי18

New member
יש שממש אבל ממש מעצבן אותי!!!!!

בהזדמנות הזאת אני חייב לומר שמאיה היא מודל חיקוי להמון המון זמרים וזמרות ובין היתר גם לזמרת שדי משווים אותה המון אליה - שירי מיימון שהיא מדהימה בפני עצמה... מה שמעצבן זה ששירי קיבלה את החשיפה לפני מאיה ומה שמרגיז זה שכולם חושבים ששירי היא זו שהביאה כביכול את המהפכה של זמרות מהסוג של "שחור"...והאמת היא בכלל ששירי ומאיה היו חברות טובות, עבדו באילת ושירי פשוט לקחה למאיה את כל הדברים שייחודיים לה! את הסלסולים המיוחדים והמניירות, שירי תמיד ראתה במאיה מודל ואיפשהו אני חושב שזה גרם לזה שאנשים משווים אותה לשירי...כביכול מעתיקה ממנה למרות שהדבר הוא הפוך!!! שירי הצליחה ליישם בשירה שלה ולקחה המון המון ממאיה...אני מקווה שמאיה תוכיח לכולם עם הדיסק החדש מה היא שווה ושיפסיקו לרדת על החזות המדהימה שלה והפרובוקטיביות.

k a b o o k

New member
לדעתי, שטויות../images/Emo70.gif

העתקה
, לא נראה לי, יש לך הוכחות לכך שבאמת שירי העתיקה ממאיה או להפך
למה לחשוב על זה
נכון, הן די מזכירות אחת את השנייה, אבל לכל אחד יש את מה שאין לשנייה
שירי
מושלמת בפני עצמה..
ומאיה
מדהימה בפני עצמה..

../images/Emo45.gifמסכים עם יניב ..שתיהן מעולות

לדעתי וכל אחת עומדת בפני עצמה , למרות שיש דמיון ביניהן , בעיקר בקול לעיתים מסויימות .
לשתיהן

i D a N 16

New member
צודק!!!

הן באמת שרות אותו סגנון (כיוון שאני לא מבין בזה,אין לי מושג מה שמו...). האמת שכששמעתי את מאיה,היא ממש הזכירה לי את שירי... ועם כל הכבוד הרב שיש לי לשירי,היא לא מגיעה לקרסוליה של מאיה.. מאיה מיוחדת ואינדיבידואלית בפני עצמה!!!! ואני בטוח שזמרת ברמה ובכישורים שלה,לא תחקה פליטה מכוכב נולד... לא שיש לי משהו נגד שירי,אבל עדיין מאיה נשגבת ממנה...

hero D

New member
על מה אתה מדבר בכלל?

מי בכלל אמר ששירי הביאה את מאיה? אין קשר בין אחת לשניה. הקשר היחיד זה שהקול שלהם דומה. אני לא רואה שום קשר אחר בין שירי ומאיה. עם כל הכבוד לשירי (חחח :"ויש כבוד"...), מאיה היא זמרת מקצועית, שירי הופיעה בתוכנית טלויזיה ומה היא עושה עם זה? מנחה באקזיט, אז עם כל הכבוד לשירי, היא לא מגיעה למימדים של מאיה. יש הבדל בין להוציא אלבום לבין להופיע בתוכנית.... ובתכלס? מישהו עכשיו מתלהב משירי? לא נראה לי...

k a b o o k

New member
*אהמ* *שיעול* *אהמ*

ובתכלס? מישהו עכשיו מתלהב משירי? לא נראה לי... כן
, המון
, מאוד
, מאוד
, מאוד
חוץ מזה, שירי
עובדת על אלבום במרץ, והיא בקרוב תוציא אותו..
חוץ מזה, אני לא חושב שצריך להשוות
, כל אחת והכישרון המקסים שלה, כל אחת מיוחדת במינה..

לפי דעתי ...

מאיה היא מין שילוב של נינט ושירי מימון .. אם תסימו לב מאיה שרה בסיגנון של שירי אבל יש לה גיוון קול שדומה לנינט .. מקווה שהבנתם ...

אתה יודע כמה מעריצים יש לשירי ?!

חחחח.. אתה כ"כ לא מעודכןןןןןןןןןןןןןןןןןן
. שירי ומאיה כבר הכירו קודם, כך שירי אמרה באקזיט כשארחו אותה, שירי מה זה פירגנה למאיה, כי היא מכירה אותה, היא אמרה שהיא היתה בהופעה שלה ובכתה, כי השירים ריגשו אותה.. שירי היא זמרת מצויינת, וגם מאיה. ואל תעז להגיד ששירי לא עושה כלום, קודם כל, היא עובדת על אלבום עכשיו.. היא עומדת להוציא סינגל בימים הקרובים, להיות מנחה באקזיט, זה לא כזה פשוט, היא מופיעה מלא ואתה יודע מה זה לזכות מקום שני מבין 15 אלף איש
שרצו להיבחן
.

BravE NeW BoY

New member
שירי שירי...

עם כל הכבוד לשירי (וההמשך נהיה מאוס..אז אני לא אמשיך) היא לא מגיעה לכפות רגליים של מאיה. בנתיים מי שהתקדמה היא מאיה, למרות שלא היה ה את הקרש קפיצה שהיה לשירי. היום שירי היא כבר לא מה שהייתה לפני חצי שנה...אני חושב שגם הרבה הספיקו לשכוח אותה.. מאיה זה הדבר האמיתי...שירי לא

k a b o o k

New member
כל אחד ודעתו..../images/Emo9.gif

לדעתי שירי ומאיה 2 מדהימות
ואני לא אשווה ביניהן, מי יותר טובה
אני מת על שניהן

למעלה