יש שק אחד

• פותח הנושא ytyr
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

ytyr

New member
יש שק אחד

יש שק אחד
לשמחתי הרבה ראינו היום שק הריון תקין ואף דופק שפועם לו. צריכה לעשות US נוסף ביום ראשון הבא. בהצלחה לכולכן, מיכל

אז רק אחד../images/Emo35.gif../images/Emo13.gif

יש שק אחד
לשמחתי הרבה ראינו היום שק הריון תקין ואף דופק שפועם לו. צריכה לעשות US נוסף ביום ראשון הבא. בהצלחה לכולכן, מיכל
אז רק אחד

איזה יופי. המשך הריון תקין. ו... אל תברחי

ס ת י ו 3

New member
ייייייייייייייייישששששששששששששש!!!

אז רק אחד

איזה יופי. המשך הריון תקין. ו... אל תברחי
ייייייייייייייייישששששששששששששש!!!
מיכלי, איזה כיף !!! יאללה זהו האות הרשמי להתחיל להנות מההריון ולשכוח מהטיפולים. המווווווווון בהצלחה. שיהיה ארוך קל ומשעמם.

ytyr

New member
תודה../images/Emo39.gif

יופי

שיהיה המשך קל,תקין וכיפי.
תודה

בנות, אני חחבת לכתוב לכן כמה מילים. אתן פשוט לא יכולות לתאר לעצמכן כמה אתן צקסימות וכמה הצלחתן לשמור על שפיותי במהלך הטיפול. בטיפולים של הילדים הקודמים אני ממש לא הייתי בן אדם - הייתי עצבנית, בוכיה, כעוסה על כל העולם למה אני צריכה לעבור את הסיוט הזה ועוד ועוד ועוד. להבדיל, בטיפול הזה בו המליצה לי גיסתי להכנס אליכן לפורום ולהיות בו פעילה אתן פשוט שמרתן על שפיותי. נתתן לי כוחות שאני לא יודעת מאיפה הם, נטעתם בי אופטימיות שאף פעם לא היתה לי. גרמתם לי להרגיש כל-כך טוב עם כל הרגשה שלי, גם אם היא לא כל-כך נעימה לסביבה. בקיצור אתן פשוט אגדה שאין שניה לה ואני מודה לכן המון המון על כך. גם אם אני עוברת לפורום השכן אין סיכוי בעולם שאעזוב אתכן, כל-כך חשוב לי לעקוב אחר מה שאתן עוברות וכל הצלחה שמופיעה פה בפורום עושה לי ממש ממש טוב. אז - שתדעו שאני אוהבת את כולכן כאילו אני מכירה אחת אחת מכן ושולחת לכן המון
ו
. בי, בי, מיכל

אמאלה2

New member
תתחדשו ../images/Emo8.gif והמשך הריון נעים ומוצלח!

יש שק אחד
תתחדשו
והמשך הריון נעים ומוצלח!

מצב
הנושא נעול.
למעלה