יש תאריך יציאה לשני של שלומי שבן!!!

שלמונזה

New member
יש תאריך יציאה לשני של שלומי שבן!!! ../images/Emo168.gif

סינגל ראשון מתוך האלבום השני "מוכן לאהבה" שוחרר לרדיו היום, והדיסק עצמו יצא ב- 1 ביולי, זה ממש קרוב!!! http://e.walla.co.il/?w=/6/1112580

IkMfNiY

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

אני כ"כ כ"כ מצפה כבר לדיסק החדש [אוי, יולי הולך להיות חודש כ"כ טוב, אם לא תהיה בו איזו מלחמה...]. האמת היא שאת "מוכן לאהבה" אני קצת פחות אוהבת, אבל הוא חביב. העיקר ששלומי יוציא כבר דיסק שני. יעל

יש לי שאלה מטומטמת ;[

לא מלחיץ [? לא מצאתי מילה יותר מתאימה
] אתכן שהדיסק אולי יהיה פחות טוב מהראשון? זה נורא יבאס אם הוא יהיה מעפן
ולדעתי הדוגמה הכי טובה לכך היא אביתר בנאי.. בשביל יעל אני אציין גם את קרח 9 (לא שהשני שלהם מאכזב, אבל הראשון ללא ספק יותר טוב, וזה מעלה ציפיות).

שלמונזה

New member
האמת ../images/Emo168.gif

אין לי ספק שהדיסק לא ישתווה לראשון, ממה ששמעתי בהופעה היחידה שהייתי בה, אבל יש בדיסק כמה שירים טובים, כמו אינטואציה למשל, ואני דווקא אוהבת את מוכן לאהבה. לא חושבת שהדיסק יגיע לרמה של הראשון [ואם אני טועה סבבה] אבל לדעתי הוא יהיה טוב בכל מקרה. יש ציפייה רבה מהדיסק השני, לא בטוחה עד כמה תהיה האכזבה

ivis

New member
איזה אושר :) עשית לי את היום עם המידע :) ../images/Emo45.gif

אני ממש מצפה לאלבום
מוכן לאהבה שיר יפה, אבל גם אני פחות מחבב אותו.. New Age Women לעומת זאת שיר מעולה, כמוהו גם אינטאיציה ולמי שהיה בהופעה ושמע את ''גור חתולים'' שאני מקווה שנכנס לאלבום :) -גם ''פעם שירים'' שיר מעולה.. אני ממש מצפה בכיליון עיניים
שוב תודה על המידע
(כמה סמיילים מחייכים רק מראים כמה אני שמח
)

nils11

New member
נראה לי שאי אפשר לשפוט בינתיים.

באופן אישי לפחות אני צריך לשמוע שיר חדש המון פעמים בשביל להשוות אותו לשירים שאני מכיר את המילים שלהם בעל פה ורק אז אני אוכל לגבש דעה רצינית יותר.. בשמיעה ראשונה יכול להיות שמשהו ישמע חרא ובסופו של דבר אחרי הרבה שמיעות הדעה לגביו תשתנה.. שבוע טוב

IkMfNiY

New member
נהה, אני דווקא אוהבת את שניהם ../images/Emo3.gif ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

אבל על שלומי שבן מדברים כאן. אממ, אני דווקא חושבת שזה יהיה אלבום טוב כי כמו שרן אמר, יש לשלומי אחלה שירים חדשים. [שאני אתנגד לעוד שיר על יעלה?]. יעל

השאלה לא מטומטמת.הדוגמא כן

הדיסק השני של אביתר בנאי היה כישלון ענק מבחינה מסחרית. אני אישית כשקניתי אותו, אחרי כמה שמיעות, לא הבנתי למה לעזאזל עשיתי את זה וכשראיתי מישהו שמעז להגיד שזה אלבום יותר טוב מהראשון חשבתי שהוא חייב אישפוז בבי"ח פסיכיאטרי. מאז, כמו שנאמר, זרמו מים בנהר, והיו פעמים שחשבתי שזה דיסק יותר טוב מהראשון..זה ללא ספק הרדים אותי הרבה יותר טוב, וזה מה שהכי חשוב. לסיכום, הדיסק השני של אביתר בנאי בהחלט קשה לעיכול, אבל כשמעכלים אותו הוא פשוט סוכריה. אחח כמה קלישאות.

AndreaCorr ©

New member
מסכימה

אחרי שמעכלים את "שיר טיול", מגלים כמה הוא נפלא ומיוחד. ובקשר לשלומי שבן - פשוט אושר גדול. :)

Miss Triple H

New member
מהסינגל

לא כל כך התלהבתי...אבל בכל זאת שלומי שבן רע, האלבום הזה לא יכול להיות

למעלה