יש תאריך רשמי לאלבום?

Roy1232

New member
יש תאריך רשמי לאלבום?

כבר קשה לחכות יותר מדי... למרות שאני די מצפה לHTTT 2. הם יותר מדי אהבו את זה.

V e g

New member
לא

כל מה שידוע כרגע, זה שהוא יצא עוד השנה. כלומר, עוד ב-2007. אני די בטוח שהוא ילווה ב-EP שאריות בנוהל הרגיל, או באלבום נוסף קצת אחריו כפי שהיה עם amnesiac

Knives Out

New member
צריך לזכור שאף אחד לא אמר שהם יוציאו אלבום

הם לא חתומים באף חברה, והם לא הודיעו שהם יוציאו LP.

הם הודיעו רשמית על כניסתם

לאולפן להקלטת חומרים חדשים. כמה להקות אתה מכיר שמקליטות חומרים חדשים אבל לא מוציאות אותן?:) לגבי החברות, הם לא צריכים להיות חתומים בחברה בשביל להוציא אלבום, למעשה אם אני לא טועה ט'ום אמר שהוא מעכשיו מעדיף להוציא כל אלבום בחברה אחרת/ החברה שתתאים ללהקה באותו רגע. מדובר על חוזה לאלבום אחד ולא חוזה ארוך תווך. איך שרדיוהד עובדים עכשיו הם יכולים לחתום על חוזה כזה שבוע לפני הוצאת האלבום - החברה צריכה רק להפיץ ולפרסם.

Knives Out

New member
שוב, לא בטוח שמוציאים אלבום.

מבחינתי זה הגיוני שהם יוציאו עכשיו שלושה טראקים של 25 דקות כל אחד, לאייטונז.

V e g

New member
לפי התשובות שיורק מספק בתקשורת

זה לא כמו לפני שנה או חצי שנה. אז הם באמת היו בשלבים ראשוניים, הם די חיפשו הרבה את הכיוון שלהם לדעתי באלבום הזה, ולא היה להם קל למצוא. אני מניח שהם הלכו לאיבוד בדרך, לפי ההתבטאויות של יורק. אבל עכשיו, לעומת זאת, הוא נשמע אחרת לגמרי. לפי הדברים שלו זה כבר לא עניין של "אם", אלא רק עניין של "מתי". והמתי הפעם נראה בטווח עין...

FunkyMonk

New member
אני יודע,

אבל אני רוצה שמישהו יגיד את זה כבר רשמית. >< די, אני לא יכול! רדיוהד האלה מתגרים בנו בזה שהם מפרסמים עוד ועוד תמונות שלהם עובדים על האלבום! מנגנים! צוחקים! עורכים מעבדים! הם משתעשעים בנו! הם יודעים את זה! אההההההה

למעלה