יש תגובות במקסיקו לידיעה משלשום

bigmomentom

New member
יש תגובות במקסיקו לידיעה משלשום

אתם זוכרים שהעלתי פה בפורום ידיעה על כך ששר החוץ שלנו סילבן שלנו דחה פגישה דיפלומטית בגלל פרק של רבלדה? אז מסתבר שהשמועה הגיעה עד מקסיקו וברבלדה החליטו להגיב. הנה מה שאומרים פדרו דמיאן, אלפונסו הררה ודולסה מריה בתגובה לידיעה. (התגובה פורסמה בתקשורת במקסיקו) El canciller de Israel, Silvan Shalom, interrumpe una reunión diplomática para poder ir a ver la telenovela 'Rebelde' CIUDAD DE MÉXICO, México, jul. 26, 2005.- Rebelde continúa cruzando fronteras y cautivando a toda clase de público, en países de América Latina y Europa el melodrama goza de una gran aceptación. Sin embargo, hace unos días el periódico Reforma publicó que el canciller de Israel, Silvan Shalom interrumpió una reunión que mantenía con un grupo de 36 legisladores latinoamericanos que se encontraban en aquel país de vista oficial, ¿el motivo?: Había llegado la hora de ver Rebelde. “Se habla de que de pronto se paraliza Israel de 9:00 a 10:00 de la noche que es la hora en que se transmite la serie y que el impacto hace que se paren un poco sus problemas políticos o sociales que puedan tener en Israel”, comentó Pedro Damián, productor del melodrama. “Yo creo que los seres humanos somos iguales en todos lados , todos sentimos y todos podemos espejearnos en cualquier personaje y no nada más aquí en México sino en cualquier parte del mundo, el canciller es un ejemplo por ejemplo”, señaló Alfonso Herrera. El canciller comentó que la historia que relata las aventuras que viven los estudiantes del Elite Way School se ha convertido en una hora de tregua entre israelíes y palestinos. Para el elenco de la telenovela producida por Pedro Damián, la rebeldía y las problemáticas que vive la juventud no tiene nacionalidad , sexo ni mucho menos clase social. “Es algo impresionante, impresionante por que como tú dices son culturas diferentes, todo es diferente y aún así yo creo que los jóvenes, las inquietudes y las vivencias son iguales en todo el mundo”, declaró Dulce María. “Estamos llegando a otros países con otras culturas, con otras formas de ver la vida. El otro día estábamos viendo cómo la gente de Israel aprende a hablar español a través de las telenovelas, a través de las canciones que escuchan en las telenovelas, es impresionante que Televisa tenga este poder de convocatoria para llegar a tantos idiomas”, dijo Christian Chávez. Rebelde cruza fronteras y triunfa incluso en Tierra Santa.

shucina

New member
כל הסיפור הזה נשמע לי קצת הזוי ...

או שפשוט לא הבנתי אותו נכון... הסיפור הוא שהגיע לתקשורת שם שסילבן שלום עצר ישיבה באמצע בשביל ללכת לראות פרק בטלנובלה ? תגידו לי זה לא נשמע לכם קצת מפגר והזוי !? זה הכי לא הגיוני סביר להניח שסתם שם מישו דיבר עם איזה ישראלי שבכלל לא רואה את הסדרה והוא עבד עליו והוא הפיץ בפורומים וזה עבר הלאה שזה דיי מטומטם .. אבל נראה לכם הגיוני ? (מישו יכול לתרגם את התגובה?) התגובה היא כאילו מצולמת או בפורומים אמרו שהם אמרו (כי זה גם גורם לפיקפוק...)

bigmomentom

New member
אבל תראי מה מצאתי ב-google

חשבתי לעצמי, אם כל הסיפור הזה באמת נכון אז בטוח יהיה משהו על זה באינטרנט. אז חיפשתי קצת ב-google ואז מצאתי את הלינק הבא ואת הידיעה הבאה: כתובת הלינק: http://www.diariodemexico.com.mx/?module=displaystory&story_id=60596&format=html והכתבה מתוכו: lunes 25 de julio de 2005 “Rebelde” se roba el rating en Israel y Colombia La telenovela “Rebelde” el 1 de agosto comenzarב su segunda temporada, pero mientras tanto logra acaparar la atenciףn en Israel y Colombia, paםses que viven la “rebeldemanםa” generada por el melodrama de Pedro Damiבn. La historia de Mia (Anahi), Roberta (Dulce Marםa), Lupita (Maite Perroni), Diego (Chistopher Uckermann), Giovanni (Christian Chבvez) y Miguel (Alfonso Herrera), que el viernes concluyף su primera etapa ha logrado despertar el interיs del pתblico de diversos paםses. “Rebelde” continuarב con la segunda temporada, en cuyo estreno incluirבn nuevos personajes que llegarבn a darle mayor sabor a la historia de los populares chicos de “Elite Way School”, que hasta el momento han cautivado al pתblico israelם y colombiano. El productor asegurף mediante un comunicado que en punto de las 21:00 horas prבcticamente se detienen las labores en Israel para ver la telenovela, incluso se ha despertado un gran interיs por parte de los israelםes para aprender espaסol y comprender mejor el melodrama. Un fenףmeno similar se registra en paםses latinoamericanos como Colombia donde, la admiraciףn por RBD, el grupo que saliף de la telenovela, ha colocado a estos chicos por encima de estrellas como Juanes y Shakira en la venta de discos. Copyright diariodemexico.com.mx אז אולי זה באמת נכון?

bigmomentom

New member
תיכנסו ללינק ותראו בעצמכם!

מה ניראה לכם? סיפור אמיתי או לא?

סוכריה16

New member
מתלהבים שם בעצם מזה שזה בישראל

ואומרים שהרייטינג פה ובקולומביה של הסדרה רק עולה... אלפונסו אומר: אני חושב שבני האדם אותו הדבר בכל מקום שיהיו, כולנו מרגישים וכולנו יכולים להזדהות עם כל דמות שלא תהיה, ואל רק פה במקסיקו, אם לא בכל מקום בעולם, שר החוץ הוא הדוגמה לכך" חחח מושלם שלייייי
דולסה מריה אומרת: זה משוו שאי אפשר לתאר, פ]שוט אי אפשר, בגלל שכמו שאתה אומר, זה תרבות שונה, הכל שונה, וגם כך אני חושבת שהצעירים, החוויות והנסיונות אותו דבר בכל העולם. כריסטיאן אומר: אנחנו מגיעים למקומות אחרים, עם תרבות שונה, עם דרכים אחרות לראות את החיים. באותו היום, ראינו איך אנשים מישראל לומדים ספרדית דרך הוטלנבולות, ודרך השירים ששומעים בטלנובלות, זזה מלהיב של"טלוויסה" יש כל כך הרבה כוח להגיע לכל כך הרבה מקומות. בקיצור.. הם חולים עליינו לא פחות מאשר שאנחנו אליהם! זה כבר לא פעם ראשונה שהם מדברים עליינו, גם פעם בראיון עם דולסה ופונצ'ו דולסה אמרה "הסדרה הגיעה לישראל והייתי רוצה לשמוע איך הם אומרים מיה קולוצ'י שם" בראיון עם כריסטיאן הוא אמר שהוא ישמח לסייפם פה את הסיבוב הופעוץ, בראיון עם כריסטופר הוא אמר שהם יבואו לפה, ובראיון לא ישן בכלל עם פונצ'ו הוא אמר שהסדרה הגיעה לישראל. חוץ מזה שכריסטיאן דיבר על איך שהם לומדי ספרדית, זה כי לפני שלושה חודשים ואפילו פחות כמה ילדים מישראל הלכו לאלפנים של ויוה לספר שהם אוהבים תסדרה, שרון הייתה שם, צילמו אותם ושלחו או ישלחו להם תקלטת.

וואייייייי../images/Emo99.gif

כמה מדברים עלינו!?!?!?!?חחחחח וואיי זה רק נותן תקוות שאולי הם יבואו....

סוכריה16

New member
אני מקווה שאם הם יבואו יבואו גם

מספיק אנשים. לדעתי הופעה אחת תספיק.. לא יודעת... כמובן ששהייה ארוכה מאוד בארץץץץץץץץץץץ ררררררררררררר כמה הופעות הם עושים בכל מקום!?!?

shucina

New member
עדיין לא נשמע לי ממש הגיוני ..

נכון כתבות והכל .. אבל תחשבי פוליטיקאי ?! רק הקטע עם הסילבן שלום לא נראה לי הגיוני כל השאר ברור שכן .. שזה דיי מצחיק .. אני חושבת שזה פשוט רצו שם שמועות שזה נכון ובגלל זה הם מגיבים על זה אבל אני לא חושבת שזה באמת קרה ושזה מאושר... בכל אופן שיבווואו אמן ! ושתהיה יותר מהופעה 1 כי ההופע הראשונה היא תמיד שוק בשביל הכוכבים ואז מרב שוק אז הם לא מתרכזים בהופעה חחח אז צריךאיזה 4 כדי שהם יספיקו להתרגל ולמצות חחח

bigmomentom

New member
עם סילבן וג'ודי אני מאמינה להכל!../images/Emo6.gif

זה חדש לך בכלל? את לא זוכרת שכשהמורדים מארגנטינה באו לפה, אז ג'ודי הלכה לראיין אותם? תאמיני לי, הילדים של שר החוץ ראו המורדים ורואים גם "רבלדה" והם הדביקו גם את ההורים שלהם.

shucina

New member
ג'ודי כן בסדר זאתי אין לה כל כך

חיים היא כאילו כל הזמן הולכת ועושה כל מיני שטויות מסביב.. והילדים שלהם ברור .. אבל לעצור ישיבה משו שקשור למדינה כולה בשביל שסיבל מותק ילך לראות רבלדה ? חחח הלוואי והמצב של המדינה שלנו היה כל כך טוב ... שאפשר לשם תפגישות מתי שבא וללכת בגלל שיש משו לראות בטלויזיה...

ג ב ש ו ש

New member
קראתי../images/Emo45.gifממש מגניבב../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

זה באמת רק מחזק את ההרגשה שהם יבואו לפהה
הלוואייי

למעלה