יש תוכנה להוספת תמונות סטילס לסרט?

beni10

New member
יש תוכנה להוספת תמונות סטילס לסרט?

הכוונה לתמונות סטילס שברצוני לצרף לסרט, שימשיך לרוץ ברקע, עם המוסיקה המקורית, ורק במרכז המסך יופיעו תמונות סטילס אחת אחרי השניה כשהן מופיעות ונעלמות תוך כדי אפקטים של DISOLVE וכדומה. יש לי תוכנת IMAGE MIXER, שקיבלתי עם מצלמת הוידאו, אך אני לא בטוח אם זה אפשרי. תודה

videokid

New member
הכוונה לפרמייר 6.5

ADOBE PREMIERE גרסה 6 או 6 וחצי. ניתן להשתמש גם בגרסה 4.2 *גרסה 5 דיי דפוקה. גרסה 7 (פרו) היא מעט מסובכת יותר.

beni10

New member
עוד משהו: האם אני חייב "FIRE WIRE"?

ובכלל, מה הן דרישות המינימום לתוכנה הזו: איזה פנטיום וכמה מקום בהרד-דיסק? שוב תודה

videokid

New member
דרישות מערכת

מינימום פנטיום 3 500MHZ 256 מגה ראם. הארד דיסק נפרד לוידאו שמסוגל לקרוא ולכתוב לפחות 5 מגה לשניה (ATA100) 14 ג'יגה פנוי לכל שעה של וידאו.

videokid

New member
עצה חשובה לקונה מחשב חדש!

אם כבר אתה קונה מחשב חדש! רצוי להתאים אותו כבר לעריכת וידאו. השקעה של 20% יותר במחיר יכולה לחסוך המון שערות לבנות.

umbo

New member
כמעט כלתוכנת עריכה.....

גם אילו הפשוטות ביותר יודעות לשלב סטילס בסרט כולל כל האפקטים. צריך רק מעט הדרכה כיצד לעשות זאת. לפעולה כל-כך פשוטה לא צריך משהו מסובך ויקר.

beni10

New member
האם זה כולל את IMAGE MIXER?

אם לא, לאיזו תוכנות אתה מתכוון? תודה

אז כאן המקום לשאלה שלי

איך אני קובעת מראש את הגודל של התמונות כדי לא להסתבך עם כל מיני גדלים שונים? אני רוצה להריץ בזו אחר זו תמונות ושיהיו באותו גודל בתוך מסגרת מיוחדת שאעשה להן בפוטושופ...

זה מה זה פשוט

אם יש לך XP תכנס לתוכניות - עזרים ותגלה תוכנה נפלאה וקלה לעריכת סרטים שם תוכל לצרף תמונות בגרירה בלי שום בעיה !!! יאללה בהצלחה ואל תגלה לאף אחד!!

למעלה