יש תוכניות DATA טובות בישראל?

alonhzn

New member
יש תוכניות DATA טובות בישראל?

נניח בצורה היפוטתית שאני קונה TREO 680 (ואני מניח שהוא יכול לעבוד עם אורנג' וסלקום) יש איזה תוכנית DATA טובה כיום? מאחר ואין wifi.... זה עניין קריטי. יש תוכניות שלא מוגבלות בכמות מגה לחודש? יש תוכניות שלא דורשות התחייבות ל20 שנה?
 
+++

הכי טוב זה להתקשר לחברות הסלולריות ולברר. אני יכול להעיד על עצמי שבתור לקוח פרטי בסלקום אני משלם משהו כמו 41 שקל (לפני מע"מ) לחבילה של 100 מגה ואף פעם לא מנצל את כולה. עד כמה שאני זוכר, יש חבילה בלתי מוגבלת שעולה בערך כפול ויש חבילה של קטנה יותר אבל במחיר שהוא רק בקצת יותר קטן. אף אחת מהחבילות לא דורשת התחייבות ואפשר להפסיק מתי שרוצים.
 

alonhzn

New member
נשמע לא רע....

לא רע בכלל!! אבל רגע, לאיזה מהירויות אתה מגיע בהורדת קבצים נניח? אתה יכול להשתמש בחיבור שלהם בשביל לחבר את המחשב שלך דרך הסלולארי לאינטרנט? אם כן, אז אני יכול לשים את זה במקום האינטרנט הרגיל שלי... גם ככה אין לי אימיול ושאר צרכני רוחב פס כבדים.
 
+++

בתאוריה אני מקבל חיבור EDGE במקומות שיש כיסוי. בפועל, אפשר לחבר את המחשב דרך זה אבל הגלישה היא איטית. זה לא כמו מודם של פעם, אבל מי שהתרגל לאינטרנט המהיר ירגיש מסכן ועלוב. במיוחד כיום כשבכל האתרים יש פלאש וגרפיקות כבדות, אז לוקח יותר זמן להעלות כל דף. לא הייתי בונה על זה לחיבור קבוע של המחשב. יותר אם צריך לבדוק משהו כשנמצאים בדרכים. אבל בשביל זה אני משתמש ישירות בטראו ולא לוקח לפטופ
. החבילה שהתייחסתי אליה היא לא דור 3 שם המחירים גבוהים יותר אבל גם קצב העברת הנתונים. זה עדיין לא כמו ADSL אבל יותר סביר. לעומת זאת, אם תמצא חבילת evdo משתלמת של פלאפון, תוכל גם לרכוש מהם מודם evdo בחיבור USB וזה כבר יתן לך מהירות גלישה נורמלית. אבל זה כבר בלי קשר למחשבי כף יד. כל זה, כמובן, רק אם אתה נמצא באזור שמכוסה על ידי דור-3. אחרת יהיה לך סתם GPRS וזה כבר ממש לא רציני.
 

urib

New member
באותו עניין

מישו יודע איך המהירות ב edge דרך ir (אינפרא)
 

zoti

New member
בארה"ב. בטח דרך האתר של פאלם.

אבל הם רק הכריזו עליו. חכה קצת.
 

atzmony

New member
אני מקווה שזה יהיה בשבועיים

הקרובים כי רק עד אז יש לי אייך להביא אותו
 

yaniv79

New member
המכשיר ישווק בארץ,לגבי מועד לא אוכל

להתייחס, מצטער.
 

atzmony

New member
וסתם מתוך סקרנות

למה תמיד יש מיסתורין בקשר למחיר ולתאריך בהשקות של מכשירים בחן"ל ובעיקר בארץ ?? אני עוד זוכר את הבלגן שהיה עד שהUD יצאה פשוט היטריפו אותנו
 
הי! הלו?? למה אנחנו.. ../images/Emo8.gif

חבלי הלידה היו קשים אבל אנחנו אוהבים את התינוק.. (הוא כבר די בוגר היום..)
 

atzmony

New member
את הנשמה הוצאתם לנו עד שהגעתם

לגירסה יציבה
אפרופו בוגר אני עדיין לא מרוצה מכמה דברים מעצבנים אבל עד היום לא היה לי את הזמן לקבץ אותם ולפנות אליכם, אבל שאלה כללית על המנוע חישוב יש סיבה לחישוב הזה אני על איילון דרום מגיע מכביש מס 1 ורוצה להגיעה לכתובת באיזור העירייה האו מראה לי לעלות בקיבוץ גליות ??? לא מוזר קצת ?
 

2cookie

New member
גלישה באורנג' לעומת סלקום

אמנם באורנג' תהנה ממהירות נמוכה ביותר עם GPRS ולא EDGE, אבל באורנג' ניתן לרכוש חבילה שמאפשרת גלישה במחשב ללא הגבלה ו-100 מגה בפאלם עצמו תמורת 50 שקל. למעשה, הגלישה הבלתי מוגבלת במחשב היא רק דרך הפרוקסי של ה-WAP באורנג', ייתכן שזה ייחסם בעתיד אבל בינתיים זה עובד יפה. בכל מקרה אני חושב שעדיף לנצל את המהירות של ה-EDGE ולקנות סים סלקום.
 
למעלה