יש תוכנית "האח הגדול"

mirika

New member
יש תוכנית "האח הגדול"

קיימת תוכנית "האח הגדול" שילדים יותר גדולים וגם סטודנטים מבצעים מס' פעמים בשבוע מתפקדים כאח גדול לילדים שזקוקים להכוונה בשעורים ובחיים עצמם ,בבית הילד עצמו. אולי בעיריה ידעו לכון או בבתי ספר אצל היועצת

doבי

New member
טוב שזה במרכאות. ולשים - במחראות...

גרתי שנים הרבה בחיפה ושמעתי על תוכנית עירונית "האח הבוגר" שם - אפילו ראיתי שלט שמודיע כי "כאו המשרד". 3 פעמים ניסיתי להתקבל. פעמיים - לא נחשבתי "מהמפלגה המתאימה(של ראש העיר)" ופעם - הסכימו לקבל ממני "מילוי טופס" - אך כמובן שצחקו ממני שם. לא ידוע לי שיש תוכנית דומה שעושה משהו באיזה מיקום בישראל. אשמח ללמוד אם יש מקום כזה שבו אוכל באופן בסיסי לתרום לקהילה - מנסיון חיי כאב. יש לי גם 3 אחיות בבריטניה ואחד - בעל עסקים בבברלי הילס שבארה"ב- אחים/יות קטנים שלי. לא חושב שיש ארגון לא מסואב ב"חסות עירונית/מועצה מקומית". יש אבל - תוכניות "פרח" של סטודנטים - מאוד מוצלחות בסיוע לצעירים/ות הזקוקים לכך , ועל אלו יש לי הרבה מאוד מידע - וממליץ בחום. מומלץ לכל אם או ילד/ה שגודלים ללא חינוך של אב - לפנות ולקבל סיוע מהתוכנית הסטודנטיאלית. תשלום לאח הבוגר - כדי שיבצע בשמחה את העבודה- זה טוב. ההיענות של סטודנטים /יות , ברובם משכונות מצוקה היא רבה ומלאכתם ברוכה. אם את מכירה ארגון ברמה ובתוצאות כמו של "פרח - באר שבע(ליד אוניברסיטת הנגב) באיזור המרכז - אשמח להתקשר אליהם גם טלפונית כשתפרסמי זאת כאן בפורום.

למעלה