יש תחליף ל-TWEAKUI בגירסא 2000?

amirdav

New member
יש תחליף ל-TWEAKUI בגירסא 2000?

כשהיתה לי גירסא 98 תיקנתי באמצעות הקובץ TWEAKUI שהתקנתי ללוח הבקרה דברים רבים שהפריעו לי: למשל הורדתי מתפריט התחל את התיקיה של מסמכים, ביטלתי את הופעת החיצים באייקונים ואת הקידומת "קיצור דרך ל..." בעת יצירת קיצור דרך, קיצרתי את מהירות הופעת התפריטים בתפריט התחל ועוד. לא מצאתי את הקובץ הנלח בדיסק של 2000. איך פותרים את הבעיות הנל? איזה תחליף יש לקובץ ומאיפה מורידים אותו. נא להיות מדוייקים מי שיודע. תודה ולהתראות

amirdav

New member
התוכנה שנתת לא עובדת. עזרה בבקשה

לכאורה היא "חושבת" שהיא מותקנת בתוך לוח הבקרה - אבל אין שום זכר אליה. אין שום אייקון שלה. אין גם שום הודעת שגיאה. זה מוזר - אבל בקיצור היא לא יעילה. תנו לי פתרונות אחרים בבקשה

amirdav

New member
התוכנה שנתת לא עובדת. תעזרו לי

לכאורה היא "חושבת" שהיא מותקנת בתוך לוח הבקרה - אבל אין שום זכר אליה. אין שום אייקון שלה. אין גם שום הודעת שגיאה. זה מוזר - אבל בקיצור היא לא יעילה. תנו לי פתרונות אחרים בבקשה

AfiComp

New member
נסה את התוכנה הזאת..

התוכנה נקראת Xteq X-Setup והגרסה האחרונה היא 6.1. התוכנה נבחרה שתוכנת ה-Tweaking מספר אחת ומכילה את כל היכולות של TweakUI והרבה יותר, כולל תיאור מפורט לכל אחת מהאפשרויות = >מה היא עושה, ולמה היא טובה. גם אני הייתי חסיד של TweakUI עד שגיליתי את התוכנה הזאת, נסה ולא תתאכזב. את התוכנה ניתן להוריד מכאן. בהצלחה, AfiComp

IBZ

New member
אפי,הבאת לו את התוכנה הטובה ביותר

אבל כנראה שהוא צריך את הפשוטה יותר, כנראה אתה לא מתקין אותה אלא פורס אותה לתיקייה זמנית,אם מותקן לך WINZIP או WINRAR פרוס את הקובץ לתיקייה ואחר כך כנס לתיקייה זו ולחץ לחיצה ימנית על הקובץ tweakui.inf ובחר "התקן",אחרי כן אתה כבר תראה את התוכנה בלוח הבקרה

airbrush

New member
התוכנה שנתת בהחלט מענינת ../images/Emo101.gif

אבל קצת לא ידידותית למשתמש. יש משהו כמו winboost החביבה? שהיא פשוטה וברורה ולא עובדת עם כל מיני וויזארדים מסובכים? ומוזר שה- TWEAKUI פשוט לא עובדת ב- 2000... כעיקרון מה שהכי חשוב לי זה להאיץ את פתיחת התפריטים במערכת (בעיקר בתפריט התחל), להוריד את תיקית מסמכים מתפריט התחל ולמנוע הופעה של חיצים ושל המילים "קיצור דרך ל..." באייקונים של קיצורי דרך. כן אני יודע שווינ2000 כולה באנגלית. עיברתתי סתם כי זה יותר נוח לכתוב ככה.. עזרה בבקשה

למעלה