יש תכנון למשחק בחוף מציצים מחר ?

Oneironaut

New member
כן, הודה בחוף מציצים - יום שישי

בשעה 14:30. זה נכון לתאריך 06 לאפריל.......... יאללה בואו.........................................

שלחו SMS, ביצ'ס!

הייתי בים עד 14:30, וכל הזמן חיכיתי לראות אם אני אקבל SMS... לא קיבלתי, ולקחתי את עצמי ואת השיזוף שלי והלכתי הביתה.

coacain

New member
בברזיל היית,,?

כבר התחלנו לתפקד בזמן ברזיל,, חוץ מזה שאם היית מתקשרת לברר או לשאול היית יודעת,, היה גדול היום!!! חוץ מזה שכל שישי יש אנרגיה שונה, אנשים לא כל כך שונים, אבל משחקים שונים כל הזמן היה סנטה מריה והיה סמבה! טל - כל הכבוד , היית גדולה! אולי עוד הודה עד יום רביעי , אה! צריך לארגן משהו!

../images/Emo7.gif סמבה,

אני פשוט חייבת ללמוד יותר, ולהתאמן הרבה יותר...
מה יום רביעי? נעשה הודת רחוב? ואז נלך להתאמן רישמי? :)

coacain

New member
צריך פשוט לא להתבייש!!

נראה לי שזה בכלל מסר לחיים, אני הרבה פעמים מתביישת ואחר כך מתחרטת למה לא עשיתי , חבל! בקשר לסמבה צריך לנסות עוד ועוד, ובכלל אם תרקדי בקצב אז זה לא משנה מה הצעדים, העיקר שזה נראה אכיל!! זאת אומרת להזיז את הישבן דרך הרגלים ולא דרך האגן,, תחשבי על זה...

כן, היום עבדתי על זה,

קצת מקצבים למחשב, וניסיון להעביר שוב בראש את השיעור מאז, הלך לא רע, רק שהיום גם הלכה לי הזרת, אני חושבת שכדאי שאלמד לנגן על פנדרו לפני הבירמבאו

Oneironaut

New member
לדעתי חשוב,

לציין שיש לי הרבה כבוד והערכה לאנשים שיוזמים: גפן, צילי, אביב. תודה רבה לכם אתם מלכים.

coacain

New member
תודה! ו...

לטל - התכוונתי ששיחקת ממש יפה בהודה , היה לי כייף לראות אותך משחקת אפילו אם זה היה משחק אחד או שניים (שוב סליחה על שבוע שעבר). חייבים לארגן את שאר החברה ולעשות משהו מאורגן יותר ולעבוד על סמבה, גם הבנים,, ולנצל את הים לפלוריאו!! בברזיל הם פשוט יורדים לים ועושים קפיצות על החוף,,, כל כך יפה,,, כל כך מתגעגעת... יאללה "באיה"!!.

../images/Emo6.gif

היה ענק היום, פשוט ענק, ומי שהיה בהתחלה, מבין למה אני מתכוונת, מכל ההודה הזו, זה מה שאני זוכרת הכי הרבה. (וגם שבאתי מבאר שבע הרחוקה ושיחקתי עם ג'ינס)

למעלה