עוד...
A aMiRi GiRl New member 16/10/04 #13 עוד... סורי אם התמונות לא יצאו באיכות טובה.. פשוט צילמתי את זה מהמצלמה הדיגיטלית שלי.. אז סורי בכל אופן.. העיקר יש תמונות
עוד... סורי אם התמונות לא יצאו באיכות טובה.. פשוט צילמתי את זה מהמצלמה הדיגיטלית שלי.. אז סורי בכל אופן.. העיקר יש תמונות
M miamor17 New member 16/10/04 #14 חחחח זה בסדר מותק.. אבל שימי גם את התמונה של גיא! יש פה רוב של בנות לא?! (לא!??) ואותה כתבה היתה גם באינטרנטטטטטטטט אההה והם גנבו תמונה מוואלה!! חחח זאת האמצעית משמאל זו בול אותה תמונה
חחחח זה בסדר מותק.. אבל שימי גם את התמונה של גיא! יש פה רוב של בנות לא?! (לא!??) ואותה כתבה היתה גם באינטרנטטטטטטטט אההה והם גנבו תמונה מוואלה!! חחח זאת האמצעית משמאל זו בול אותה תמונה
A aMiRi GiRl New member 16/10/04 #15 אני לא יודעת בדיוק על איזה תמונה.. אתה מדברת שלקחו מוואלה! אני בכל מקרה לא ראיתי ת'כתבה באינרטט אז..שיהיה..
אני לא יודעת בדיוק על איזה תמונה.. אתה מדברת שלקחו מוואלה! אני בכל מקרה לא ראיתי ת'כתבה באינרטט אז..שיהיה..
M miamor17 New member 16/10/04 #16 שניה אני יראה לך... הכתבה התכונתי לגירסת האינטרנט ששמו את זה גם........ והתמונה שלקחו מוואלה זה מהכתבה שסיקרו גם את טרזן...נראה אם אני ימצא
שניה אני יראה לך... הכתבה התכונתי לגירסת האינטרנט ששמו את זה גם........ והתמונה שלקחו מוואלה זה מהכתבה שסיקרו גם את טרזן...נראה אם אני ימצא
L LOVEאמיר New member 14/10/04 #2 כן, יש לי ת'עיתון ויעלי נראית../images/Emo5.gif../images/Emo70.gif מצטערת לאכזב...
M mary lou New member 15/10/04 #3 נצל"ש. תמונה של יב"ז בידיעות במוסף כלכלה. פוקס הדבילים העתיקו 6 ג'ינסים אחד לאחד מדיזל. כאילו זכויות יוצרים, חשבתם על זה? אז דיזל תבעו אותם, ובסוף פוקס מעלימים את ה-6 גינסים. קיצור יש שם תמונה של יעל.
נצל"ש. תמונה של יב"ז בידיעות במוסף כלכלה. פוקס הדבילים העתיקו 6 ג'ינסים אחד לאחד מדיזל. כאילו זכויות יוצרים, חשבתם על זה? אז דיזל תבעו אותם, ובסוף פוקס מעלימים את ה-6 גינסים. קיצור יש שם תמונה של יעל.
A aMiRi GiRl New member 16/10/04 #8 לידעתכם... יש גם תמונה בריטטניג.. אני ישים את זה כאן כאן התמונה מפנאי+