../images/Emo13.gif../images/Emo107.gif
את ווסטרנית לשעבר, נכון? לפי הישיבה זה קצת נראה ככה. לוקח קצת זמן להשתחרר מזה וללמוד לרכב אינגליש כמו שצריך, אבל גם זה יגיע (אני בעצמי ווסטרנית לשעבר שעשתה הסבה לאינגליש). צריך ללמוד להתרגל לאוכף היותר קטן, לאופן החזקת המושכות, ללשמור קשר עם הפה של הסוס... תסמכי על המדריכה שלך שתעזור לך לשפר את הישיבה שלך.
ותבקשי לעשות הרבה לונג', גם אם זה נשמע מבאס, זה הדבר שהכי משפר ישיבה בעולם. חוץ מזה שאת מרוכזת בישיבה ופחות בשליטה על הסוס. בקשר לתמונה השנייה - בעיקרון אסור להעלות תמונות שמופיעות בהן מישהו אחר ללא רשותו וללא ידיעתו, בלי לצנזר את הפנים או משהו. כמה הערות בכללי: הארכובות שלך לא נראות שוות (ימין נראית הרבה יותר ארוכה משמאל). תבקשי לפני הרכיבה שמישהו יעמוד מלפניך ויגיד לך אם האורך שווה. ארכובות לא שוות בהחלט משפיעות על היציבה והישיבה על הסוס... וזה גם מאוד לא נוח. ותנסי להכניס רק שליש מכף הרגל לארכובה, כך שכרית כף הרגל תהיה מונחת עליה (אם מכניסים את כל כף הרגל לארכובה זה גם משפיע לרעה על הישיבה, אבל מעבר לזה זה מאוד לא בטיחותי, כי במקרה של נפילה חס וחלילה הרגל שלך יכולה להיתקע שם וזה יכול להיות מסוכן...). וכמובן עקבים למטה.
והסוסה בהחלט מקסימה ויפהפייה.
(ואיפה פינת מעב"ר כשצריך אותה? יש לי תחושה שהרבה זמן לא פתחו אותה...) ואגב, נראה לי שאסור להציף את הפורום בתמונות באופן כללי, בשביל זה יש לנו קומונה, אבל בגלל שהפורום קצת רדום לאחרונה אז לא נראה לי שזה כזה נורא...