יש תמונות שאני רוצה לשלוח...

lio852i

New member
יש תמונות שאני רוצה לשלוח...

אבל אני לא מצליח לשלוח את תתמונות קיבינימט איך אני אצליח לשלוח??? אולי יש למישהו אימייל כדאי שאני אשלח אליו תמונות ואז הוא יפרסם אני פשוט לא יכול לשלוח את תתמונות!!!

M0AVRIL

New member
אולי הבעיה בפורמט,

אני תמיד מעלה לפורומים בפורמט של JPEG. זה לא האיכות הכי טובה, אבל זה בסדר גמור, ובכלל עדיף בפורמט IPG, אאל"ט הוא הטוב ביותר, אבל אין לי שמץ איך להפוך את הקובץ אליו. בכ"מ בהצלחה

ozrok

New member
זה ממש פשוט

אתה יכול לעשות את זה דרך תוכנת הwindows. עמוד על התמונה, הקלק על הלחצן הימני של העכבר ותגיע לפוקציה- open with. זה יראה לך רשימה של תוכנות, את צריך להגיע לתוכנה שנקראת microsoft office picture manager (היא אמורה להיות הראשונה או השנייה בתוכנות). כאשר אתה נכנס לתמונה תלחץ על "עריכת תמונות" (זה בסרגל העליון) ולאחר מכן יופיע לך בחלק השמאלי סרגל נוסף בו תלחץ על "שנה גודל" (זה נמצא למטה). ופה אתה כבר על דרך המלך... אל תסתבך עם כל הפיקסלים וכו', תגיע פשוט לאפשרות האחרונה (אחוז מרוחבx גובה מקוריים) וכתוב בכמה אחוז אתה רוצה להקטין את התמונה. תאשר ותשמור... בהצלחה!

Image of me

New member
בעת כתיבת הודעה בפורום, יש ללחוץ על

"צירוף קובץ", ללחוץ על Browse ואז לבחור את התמונה במחשב שלך. לאחר מכן יש ללחוץ "שלח" כדי לשלוח את התגובה. זה עובד רק כשמוסיפים תגובה רגילה, ולא בהוספת תגובה מהירה. שים לב שמותר להעלות רק תמונות שאתה צילמת, או תמונות שבעל זכויות היוצרים אישר לך לפרסם. כל תמונה מוגנת בזכויות יוצרים ואסור להעלות תמונות לפורום ללא הסכמת הצלם.

למעלה