יש תמונות של אלכס???

אגילרה

New member
מי זאת

נערתפרח מאושרת?? חח סורי על השאלה פשוט אין לי מושג מי זאתת.... ואממ שאלו פה אם יש תמונות של אלכס שתהיה בעונה הבאה אז אין לי מושג מי זאת אפשר לקבל פרטים עליה?? ותמונות יעזרו לא רק לי חח

°°NaTaLi°°

New member
אני ראיתי את אלכס(שירה)

בתמונה ילד מהפורום שם ומחק אותה לאחר שאני ראיתי ונטלי (שגם היא ניצבת שם) הוא מחק בגלל שהוא לא רוצה צרות חח אני לא יגיד לכם מה השם שלו כדי שלו תשגעו אותו עם הוא ירצה ויוכל הוא ישים.

dj salmix

New member
חח למה שיבלבלו לי תמוח...

יש לי תתמונות אבל אני לא רוצה לפרסם.. עם השחקנים יגידו שאפשר אז סבבה....

>.<.....

ילדה שהיצטרפה לפורום לפניי שנה והמחשב שלה היתקלקל ולכן היא חזרה רק עכשיו...אני לא רוצחת אני נישבעת לך!

dj salmix

New member
יש לי כמה...

אבל כל פעם שאני שם משהו איזה מישהו אחד אומר אתה לא חושב על הפרטיות ו..... אז אני כן חושב... ביום ראשון אני אשאל עם אין בעיה לפרסם... אז...ביי

dj salmix

New member
../images/Emo41.gifלשחקנים!!!../images/Emo41.gif

תגידו עם אין בעיה לפרסם... אני גם יגיד ביום ראשון כי לא הרבה ניכנסים לפה... אבל עם אתם קוראים את זה תכתבו פה שאין בעיה.. עם אתם רוצים אני יכול לשלוח לכם ואז אתם תשימו עם אין לכם בעיה עם התמונה... טוב מקווה שתגיבו... ולילה טוב...זה עשרה לשש ואין לי כל לישון... טוב לא משנה למיטה...חח בביייי

l i o r 1 2 3

New member
אלכס????

מי זה לכל הרוחת אלכס??? מישהו יכול לענות לי הוא לשלוח לי תמונה של אלכס ולכתוב לי מה הקשר של אלכס לראש גדול??? בתודה לי-אור נ.ב מי שלא יודע בפברואר מתחילה העונה ה- 2 של ראש גדול

אלכס תהיה חברה שלי בסידרה

והעונה השנייה תתחיל בינואר מכיוון שהעונה השנייה של השמינייה תתחיל בינואר

dj salmix

New member
רועי....

אפשר לפרסם תמונה שלך עם התילבושת של המלאך?? אני אשלח לך ואז תעשה מה שבא לך...חח זה גדול... (תגיד לי איך אתה רוצה שאני אשלח לך..)

הייתי אמורה לבוא מחררר

חח זאת רינת הייתי אמורה לבוא מחרר אבל ביטלתי את-זהה כי בהתחלה רחלי אמרה לי עד 1 אז אמרתי סבבה ואז היא אמרה עד 5 וכבר קבעתי עם חברה ואנלא יבריז לה קיצר אני באה יום רביעי לפנים

למעלה