יש תמורה בעד העמלה (המאבק)

ריטהלה

New member
יש תמורה בעד העמלה (המאבק)

אני עדיין נרגשת והמומה. חייבת לשתפכם ואם זה יעזור למישהו - יצאתי נשכרת. הגשתי בקשה למשרד הבריאות למיטת שינה מתכווננת. זמן קצר אחר כך התחילו במשרד הבריאות את אספקת הציוד דרך שרא"ל. למזלי הפיסיוטרפיסטית שלהם קבעה את מיפרט המיטה הנדרשת, כזו שלא קיימת בקטלוג המוצרים של שרא"ל ולכן הנושא עבר לועדת חריגים. בשבוע שעבר התבשרתי תחילה שאושרה בקשתי, ושעלי להעביר שלוש הצעות מחיר, כלומר התהליך הרגיל... כאשר הם יעבירו לבעל החנות את חלקם בסכום ועלי רק להשלים את היתרה. דובר על 75% מערך מיטת בית חולים. אבל בינתיים בעקבות הדיון בכנסת וכנראה בעקבות הלחץ של מטה המאבק, הרשו לי להאמין שגם הפורום שהתנהל עם ח"כ גילאון - התבטל חוזה הבלעדיות עם שרא"ל, אי לכך התבשרתי על שינוי. הוחלט להעביר לי סכום על סך 5,138 ש"ח שזה 90% ממחיר מיטה על פי המיפרט. שאקנה את המיטה בכל מקום שארצה, כל סוג של מיטה שברצוני, אשלם את הסכום, ומשרד הבריאות יחזיר לי תוך חודש וחצי את הסכום המובטח. האם ימות המשיח הגיעו??? ואולי בכל זאת נתחיל להנות בפירות ההסכמים שעליהם נלחמו מטה המאבק?

maruan

New member
אני מאושר בשבילך והלואי שכול

חלומותייך יתגשמו לא רק מיטה כול מה שאת חולמת יהפוך מחלום למציאות מאחל לך שבת שלום שבת שקטה ומתוקה בכבוד רב מרואן\צד"ל

ריטהלה

שמחה עבורך שהצלחת. מסקנה לכולם. אסור לוותר. מי שמרים ידים מפסיד במערכה. חומר למחשבה!

למעלה