יש תקווה בשגרירות

יש תקווה בשגרירות

הי חברה רציתי לעדכן בשעה טובה המכתב מהשגרירות הגיע , לא להתייאש למרות שהמצב בישראל נראה אכוטי.. לוחות זמנים הגשת תיק הגירה בדצמבר 2005 המכתב הגיע בספטמבר 2007 שתהיה שנה מעולה לכולם, ניפגש בוונקובר

joe2b

New member
אנא אל תשאיר אותנו במתח....

היות שאנחנו במצב דומה, אני רוצה להיות בטוח שאנחנו מדברים על אותו דבר (כי, כמו שכתוב כאן למטה, אנחנו נחכה עד יום א' ...) המכתב שקיבלת אומר זימון לבדיקות רפואיות תוך 6-8 חודשים, או שהוא אומר שכבר עכשיו צריך לגשת לבדיקות? פשוט, מהתשובה "כן" אני לא בטוח שאני מבין למה הכוונה. חן-חן

בדיקות רפואיות

המכתב אומר שבעוד 3-5 חודשים אנחנו נקבל זימון לבדיקות רפואיות

aviad99

New member
לא היית אמור לקבל מכתב שמבקש את הטפסים

הנוספים? או שלא הגשת במסלול המפושט..

כן בפדרלי הם שולחים כרגע לאנשים מכתב כדי

להוריד לחץ ולהקטין אי וודאות. הם מודיעים לאנשים שתיקם נבדק וכי הם עומדים בקריטריונים להגירה, וכי בכפוף לבדיקה הרפואית ולאישור המשטרה הטיפול בתיקם מסתיים בהצלחה. מכיון שנסתיימו מכסות ההגירה מישראל ל 2007 יוציאו להם את הטפסים לרופא בסוף השנה כך ש הויזות יונפקו כבר על מכסת 2008. הנעלם הגדול מבחינת הממתינים, הוא כמה ויזות יישארו בהמשך 2008 כדי לטפל במגישי 2006 . נראה לי שכל מגישי 2005 וחלק ממגישי 2006 יטופלו ברבעון הראשון של 2008 ואחר כך כניראה ייכנס התור שוב לקומה עד סוף השנה. חבל. מגישי ספטמבר 2006 כניראה יטופלו באותו נוהל בספטמבר 2008 . אחר כך יש כבר התנפחות של התור בעיקבות המלחמה.

שאלה למושב מטורנטו

האם כדאי לחכות לבדיקות הרפואיות ואז לעשות את האישור המשטרתי ביחד,או להתחיל כבר עם האישור המשטרתי ולא לחכות לבדיקות תודה

gsovak

New member
תעודת יושר בקנדה?...

היי, אשמח לדעת מה התהליך להותאת תעודת יושר בקנדה? ומה זה אומר "תקף לשנה" ? האם נוכל להשתמש באותה התעודה גם בעוד X חודשים? תודה מראש

dannyk27

New member
יחד עם הטפסים לבדיקות

מגיעה גם דרישה לתעודת יושר. אפשר וכדאי לעשותם סמוך בהתייחס לאנחה שהאישור המשטרתי יגיע לפני תוצאות הבדיקות.

gesus

New member
מה זה אומר לגבי פברואר 2006?

אפשר כבר לבשר היום בארוחת החג שבשנה הבאה בונקובר/ טורונטו הבנויה? כשאני הגשתי בפברואר 2006 קיבלתי מכתב המתנה של שנה אבל כשהצקתי במייל לשגרירות הם טענו שקיבלתי מכתב המתנה של שנתיים. אני משער שאלו שכבר הגישו מספר ימים אחרי קיבלו את מכתב השנתיים... בכל אופן, האם לדעתך החודשיים הראשונים של 2006 יקבלו בסיבוב הזה או בזמן הקרוב את המכתב של בדיקות רפואיות בעוד חצי שנה?

אם הייתי נביא, הייתי יודע איזה מניות ייעלו

מחא, ואיזה מספרים יזכו בטוטו. אין לי מושג כמה ויזות יישארו להם וכמה מגישים עדיין מחכין שהוותק שלהם הוא ספטמבר - מרץ בעיקרון אנחנו רואים שהם עומדים בשנתיים לזימון לרופא, ושהם בגלל מגבלת תקפות הבדיקה לא יתנו זימון לרופא בלי שיש להם מכסה בייד. הם לא מפרסמים כמה בקשות יש בתור, אי אפשר לדעת לאן יגיעו עד שייעצרו. אבל אנחנו רואים שבינתיים זה בוודאי פחות משנתיים וחודשיים. בוא נחכה וניראה.

למעלה