יש תקווה! לכל ההורים ,סיפור אמיתי ומעודד...

galitdror

New member
יש תקווה! לכל ההורים ,סיפור אמיתי ומעודד...

קודם כל, שמים ליהונתן את הנעליים רק אחריי שהוא נרדם וזה מאוד קל. כל הלילה הוא לא מתלונן על הנעליים, ובבוקר כשהוא צריך ללכת לגן - הוא לא מוכן להוריד את הנעליים ! הוא צועק ובוכה " נעליי" (נעליים), אנחנו שואלים אותו אם אפשר להוריד נעליים והוא עונה "לא"! עצבני במיוחד. כשאנחנו מורידים את הנעליים בכוח, הוא בוכה בהיסטריה עד שנועלים לו עוד פעם, צריך ממש פעולות של הסחות דעת כדי שיסכים להיפטר מהן, ממש חזון אחרית הימים... בהצלחה לכולם, אורנית של לים לם , תודה אישית על הנבואה הוורודה מלפני שנה+ , זה הכל הרגלים , דרור וגלית

פרלמנים

New member
שלום לכם יקרים, איזה סיפור ענק../images/Emo6.gif

קודם כל, מה שלומכם? נעדרתם לתקופה ארוכה, התגעגענו... הסיפור מצחיק ומעודד, אני בטוחה שמי שקוראת אותו ונמצאת רק בתחילת הדרך מתעודדת מאוד
בואו לבקר לעתים קרובות יותר. ליל מנוחה וכל הכבוד! ג'סיקה

sigis7

New member
איזה יופי! וזה מזכיר לי...

לפני בערך חודשיים וסיפרתי על זה אז באונליין לג'סיקה,בתי הגדולה יותר (בת כמעט 3 עכשו), לקחה גומיה גדולה כזאת ששמים כסרט לשיער, והכניסה את שתי הרגליים לתוכה, והחלה להתהלך כך בבית,כשהיא אומרת שגם לה יש עכשו רגליים כמו של הקטנה ואיזה כייף לה. זה היה פשוט מצחיק ומדהים לראות, איך אנחנו הגדולים מסתכלים על האובייקט הזה "דניס בראון" בחשש (לא כיום), והנה לילדים האחרים הוא מושא לקנאה
שהכל יסתדר לכולם על הצד הטוב ביותר! יום מקסים!

ליבי א

New member
איזה יופי!

אני מאוד שמחה לשמוע שהוא אוהב את הנעליים. בן כמה הוא? גם אצלינו נוגה היתה עושה את אותו הדבר עד גיל שנה ותשעה חודשים והיא כבר יותר משנה ישנה טוב (כל הלילה) על הנעליים אבל מגיל שנה ותשעה חודשים שהיא למדה להגיד מה שהיא רוצה היתה מתעוררת בשש בבוקר היא קוראת לי שאני אבוא להוריד את הנעליים והיא עם הנעליים 10 שעות בערך והרופא אמר שזה מספיק. ועד היום כל יום אותו דבר ואני מאחלת לכם שיהיה רק טוב ויעבור לו ולכם בקלות. הילדים לומדים לחיות עם זה. יום טוב. ליבי

למעלה