יש תקווה

nsharoni

New member
יש תקווה

אני רוצה לספר לכם בקצרה את סיפורי, כדיי שתדעו שיש תקווה. לפני 4 וחצי שנים התפוצצה לי ציסטה ,הובלתי לבית חולים ולאחר מכן עשיתי ניתוח להוצאת אנדומטריומה בגודל 9 ס"מ. לאחר הניתוח, הרופא "הלחיץ" אותי ואמר לי שכרגע יש לי חלון שבו אוכל להיכנס טבעי, הוא אמר שלאחר מכן אי אפשר לדעת אם אוכל. ילדה בת 28 עם חבר שלא מעונייינת לעשות איתו ילדים. בכיתי המון, הייתי בשוק, לא ידעתי מה לעשות....
לאחר הניתוח טופלתי 4 וחצי שנים רצוף בגלולות, כשרציתי להיכנס להריון(עם בעל אחר וחדש) נכנסתי מיד. היו 2 הפלות שלא קשורות לאנדו, התפתחה אנדומטריומה בגודל סנטימטר, ושוב הריתי בדרך הטבע. היום אני חצי שנה אחרי לידה, הדבר הכי טוב שיכלתי לעשות לאנדו זה להניק, עכשיו הפסקתי הנקה ושוב מרגישה את האנדו חוזר. תהיו אופטימיות, תאמינו בכן ובגוף שלכן, אל תקשיבו לרופאים כאשר הם חורצים לכם גורלות, והכי חשוב אם אתן יכולות תניקו, בשבילכן....

aa02

New member
תודה רבה על השיתוף

אשמח אם תוכלי לספר מה הקשר בין הנקה לאנדו׳? לא מכירה את הנושא...

nsharoni

New member
הנקה

זה נכון אין הרבה מידע על אנדו והריון, ומה קורה אחרי ההריון והנקה וכו', תמיד מדברים על ניסיונות הכניסה להריון. בכל מקרה, דר שיינמן גם אמר לי על ההנקה-, לעיתים יש בנות שלא מקבלות מחזור עד שהן מפסיקות להניק. ככל הנראה זה מדכא את האנדו כמו שההריון עושה. פחדתי שאחרי הלידה כל התסמינים יחזרו, אבל ההנקה מסתבר עזרה.

aa02

New member
רבה.

למעלה